hvordan man bruger DVI-og VGA udgange på en HP docking station 3 skærminterferens

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-01-01

HP Docking Station 3 har flere kabelforbindelserne giver dig mulighed for at tilslutte op ekstra udstyr til din stationære eller bærbare computer . To af forbindelsen havne er VGA-og DVI , så du kan tilslutte to skærme til computeren på en gang . Du behøver ikke længere at være begrænset til at arbejde på netop en enkelt skærm . Der anvendes dobbelt skærm af bestand handlende , bankfolk og i en række andre business-applikationer

Du skal bruge: .
VGA -kabel
. DVI -kabel .
To computer -skærme.


1 .
Slut HP docking station til din computer ved hjælp af det medfølgende USB- kabel . Sæt kablet i en af USB -forbindelser på stationen , så sæt den anden ende af kablet i en USB- port på computeren .
2 .
Undersøg bagsiden af HP Docking Station 3 , hvor de fleste af de kabelforbindelser , herunder VGA og DVI- porte , befinder sig.
3 .
Tilslut den ene ende af et VGA- kabel til VGA forbindelsen porten på dockingstationen . Hand skruerne sikre kablet til docking station . Sæt den anden ende af kablet i VGA-porten på bagsiden af din første skærm .
4 .
Slut den ene ende af DVI -kablet til DVI-forbindelse porten på dockingstationen . Sæt den anden ende af kablet i en DVI- port på din anden skærm .
5 .
Power på begge skærme for at vise video output fra din bærbare af desktop computer .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner Broadcom Bluetooth 2,1 

Kommentarer

Code:
change