hvordan man bruger Intuos gd pen med Intuos gd tabletter

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-01-18

En Wacom Intuos GD Tablet giver brugeren mulighed for at tegne eller skrive i frihånd og have vist resultatet gemt i hendes PC . Dette kan drage fordel kunstnere , designere og forfattere , der er mere komfortabel med pen og papir , men har brug for umiddelbarhed en computer dokument . At lære at bruge den Intuos GD Pen med en Intuous GD Tablet er nemt , men det tager nogle praksis . Når det grundlæggende i driften af pennen er styr på den, følg linket i ressourcer til forslag om øvelser for at gøre brug af pennen lige så naturligt som at bruge en almindelig pen på papir .

Du skal bruge:
PC ( med USB -port og Intuous GD Tablet -software installeret )
. Intuous GD Pen holder (ekstraudstyr ) .


1 .
Hold Intuos Pen som en normal pen med nib pegede ned . Sørg for duo-kontakten på den nederste del af pennen er tændt , så det ikke bliver et uheld udløses manuelt tryk .
2 .
Placer pennen nib på tabletten , som om tabletten var en normal stykke papir . Tabletten vil begynde at fornemme tilstedeværelsen af pennen , når den er 6 mm væk fra dens overflade . Position markøren på skærmen på pc'en vil afspejle holdningen i pennen nib i dokumentet .
3 .
Skrive eller tegne med pennen ved hjælp af normale håndbevægelser . Pennen og tablet er designet til at kopiere en almindelig kuglepen og papir , der giver mulighed for let skrivning og tegning , der skal opføres i computeren . Tip pennen på sin spids eller læne den bagud ( off spidsen ), i mange tegneprogrammer bruges sammen med Intuos dette vil give dig mulighed for at kontrollere tykkelsen af linjen i tegningen .
4 .
bruge pennen til at klikke eller dobbeltklikke for at markere et objekt eller menuvalg på pc'en . Tap pennen på tabletten , eller skubbe Duo-Switch ned , mens rører nib at tabletten for et enkelt klik eller op til en dobbelt-klik .
5 .
Vælg og træk et objekt på pc-skærmen ved hjælp af pennen ved at placere spidsen af pennen på tabletten , så markøren viser direkte over objektet . Tryk pennen ned på tabletten , og træk pennen på tabletten at flytte objektet . Lad ikke pennen nib at løfte fra overfladen af tabletten mens du gør dette eller objektet ikke længere vælges.
6 .
Praksis slette , hvad der er trukket eller skrevet . Vend Intuos pennen rundt , så viskelæderet ende er imod tablet og tilpasset på skærmen på computeren med den tekst eller tegning ( se efter position markøren på skærmen . ) Flyt viskelæder frem og tilbage mod tabletten , bare som en reel viskelæder vil blive brugt , for at slette objekter eller tekst på skærmen .

gode råd og advarsler


 • Opbevar pennen i den pen indehaveren , der kommer med tabletten . Hvis pennen indehaveren mangler , skal du sørge for at holde pennen på et sikkert sted for at forhindre skader .
 • må ikke bruge en almindelig kuglepen på tabletten eller overfladen bliver beskadiget . Brug altid en Intuos pennen med tabletten.


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan kontrollere, om kompatible CPU’er   

  Kommentarer

  Code:
  change