hvordan man kan erstatte en bærbar pære

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-01-09

En bærbar computer display forsamling består af et CCFL ( koldkatode lysstofrør ) baggrundslyset monteret på en side af LCD -panelet , en inverter bord, skærmkortet , og tilhørende kabler og beklædning . Grafikkortet er knyttet til bundkortet genererer billeder og sender signaler til skærmen . I produktion billeder på skærmen , baggrundsbelysningen lampe, drevet af inverteren bestyrelse , ifølge lyser LCD -panelet til de signaler . Baggrundslyset kilde er ikke en pære , men snarere en lang , smal lampe . Du kan erstatte lampen hvis skærmen bliver mørkt eller flimrer , at redde den bærbare display , uden at skulle udskifte hele skærmen . Før du begynder , skal du lukke den bærbare computer og fjerne dens strømkablet og batteriet

Du skal bruge: .
Box-cutter
Skruetrækker .
Lineal.
Udskiftning lampe .
Loddekolbe .
Anti-statisk armbånd .


1 .
Åbn den bærbare computer låget og fjerne gummi faner langs af skærmen falsen , for at få adgang skjulte skruer . Der henvises til computerens dokumentation for placering af fanerne og bruge en spids redskab, såsom en kasse-cutter at lirke hver løs . Med faner ud , fjerne alle skruer med en skruetrækker . Bevarer fanerne og skruer i en lille beholder til at gøre samling processen enklere .
2 .
Løsn fastgørelsen til LCD -panelet ved at indsætte en flad gennemføre såsom en lineal , mellem skærm og bezel og bøj linealen mod dig , bruger det som en løftestang til at løsne ringen , gør dette fra alle fire sider af skærmen . Hvis ringen ser ud til at blive hængende , føler langs kanterne til aflåsning mekanismer såsom kroge eller klip . Hold siderne af rammen og manøvre for at frigøre det helt fra den bærbare ryg shell .
3 .
Med fjernet ringen , observere , hvordan den nøgne LCD -panelet er fastgjort til bagsiden skallen . I de fleste modeller , er skærmen holdes på plads , der er knyttet til en tynd metal skinne med skruer på siderne . Lokalisere og fjerne alle skruer , holder toppen af panelet for at forhindre det falder ned på tastaturet . Placer en blød klud på tastaturet og resten panelet nedad , ved at vippe den mod dig.
4 .
Tag kablet løber fra Baggrundslampen til frekvensomformeren bestyrelsen --- en lange, flade bord fastgjort til bunden af skærmen . Træk forsigtigt i plastic samling i spidsen for kablet for at frigøre den fra baggrundsbelysningen ende . Må ikke afbryde det fra frekvensomformeren ende . Vær opmærksom på, at du ikke snap kablet .
5 .
Tag den video kabel, der forbinder grafikkortet til LCD -panelet . Identificer den flade , bånd-lignende arrangement tapede til bagsiden af LCD -panelet , og træk på plastik montage på kablet hoved for at frigøre det fra LCD ende ( ikke den video card slutningen ) .
6 .
Afhentning skærmen fra tastaturet . Der henvises til dokumentation og forstå placering og orientering af boliger for Baggrundslampen . Du bliver nødt til afmontere huset med henblik på at erstatte Baggrundslampen . Deatch det fra panelet ved at løsne den selvklæbende udlæg eller kroge .
7 .
Tag lampen fra huset . Skub ud eller udvælge de gamle lampe fra huset , skal du fjerne silikone hætter og afmontér kabler fra hver sin ende af lampen. Du kan have til DESOLDER kabelforbindelserne .
8 .
Installer den nye lampe ved lodning kablerne til begge ender og udskiftning af hætter . Placer lampen inde i huset , og montere det tilbage på panelet . Saml den bærbare computer ved at fastgøre LCD -skærmen til tanken , reintegrere frekvensomformeren og video kabler og udskiftning af falsen .

gode råd og advarsler


 • Før du begynder , slid en anti-statisk håndledsstrop at forhindre ESD ( statisk elektricitet ) at beskadige de interne komponenter .
 • Forsøg ikke at installere en inkompatibel lampe .


 • Previous:nothing Next:generelle fejl i Epson 320   

  Kommentarer

  Code:
  change