hvordan man kan forhandle en farvekopimaskine kontrakt

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-01-29

Nøglerne til at forhandle en farvekopimaskine kontrakt skal være rimelige og til at shoppe lidt rundt . Som kunde er du med at få den lavest mulige pris . Forhandleren vil arbejde for de mest profit muligt . Der er en gylden middelvej her , der vil tilfredsstille begge parter , så længe begge har rimelige forventninger
1 .
Ring farvekopimaskine ejere du kender og spørge, hvad de betaler . Fokus på at finde ud af deres per-click afgifter , basissatsen de betaler , og om de har et sæt antal udskrifter inkluderet i deres base rate . Ældre kopimaskiner tendens til at være dyrere , da deres dele er mere vanskeligt at få (selv for forhandlere ) , og producenter har tendens til at hæve priser på toner og andre forbrugsstoffer .
2 .
Forskning hjælpematerialer priser for kopimaskinen du kan lide . Bestemme, hvad den spiselige omkostninger er på din brug af maskinen. Alle producenter bør give en pris og viser antallet af kopier eller udskrifter, du kan forvente af deres leverancer , før den løber ud . Dette er baseret på den procentvise dækning eller den mængde toner spredes bruges på siden .
3 .
Ring forhandleren med din forskning og spørge , hvorfor hans prissætningen er højere end din forskning viser, det skal være. Der kan være yderligere vedligeholdelse Kun produkter en forhandler vil vide . For eksempel skal indtræksvalserne udskiftes med faste print tæller . På kopimaskiner , kan der være snesevis af sådanne produkter , der skal udskiftes med jævne mellemrum . Forhandlerne kan ændre deres kontrakter , så du ikke betaler for omkostningerne ved disse forbrugsstoffer i din månedlige betaling . Dette kan sænke de månedlige og pr-klik afgifter , men det efterlader dig på krogen for dyre forbrugsvarer som de er nødvendige .
4 .
Tal med forhandleren om hans serviceafdeling . Bed om at opfylde service manager . Spørge ham om hans kendskab til maskinen . Oplev den politik på service opkald , som hvis der er en garanteret svartid , når problemerne opstår . Hvis du køber flere kopimaskiner i en længere periode , så fortæl dem du ønsker service inden for et halvt arbejdsdag . Dette er rimeligt og giver dig en værdifuld måde at reducere nedetid .

gode råd og advarsler


 • fleste forhandlere har et overskud procentsats, de gerne vil se på deres kontrakter . Dette kan variere fra 10-30 procent . Fordi de fleste kontrakter forny automatisk, og stiger årligt , vil nogle sænke deres priser 5-10 procent ned, hvad de oprindeligt citerede dig .
 • i din forskning , så glem ikke at forske i selskabet , der citerer dig . Få henvisninger til kontakt . Tjek deres hjemmeside og Better Business Bureau for at se om de har klager . Dit mål er at bestemme kvaliteten af deres service . Du kan få den bedste pris i verden , men det vil ikke hjælpe dig , hvis du har underskrevet en kontrakt , hvori tjenesten er inden for to dage. De fleste virksomheder tilbyder service inden for én arbejdsdag .


 • Previous:nothing Next:OptiPlex 740 specifikationer   

  Kommentarer

  Code:
  change