hvordan man kan kontrollere, om kompatible CPU’er

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-01-18

Når bygning eller opgradering af din computer, CPU du vælger , er velsagtens en af de vigtigste beslutninger i fastlæggelsen af hastighed og kraften i din computer . CPU og bundkort går hånd i hånd , og skal være forenelige med hinanden . Der er en række websteder og redskaber til rådighed til at hjælpe dig med at afgøre hvilke CPU'er er kompatible med bundkortet din computer bruger . Hvis du er ved at opbygge din egen computer , kan du vælge en kompatibel bundkort og CPU sammen på samme tid
1 .
Bestem producent og model af dit bundkort . Du kan kontrollere supportwebstedet for din computer at se, om de en liste over de oplysninger om hardwarekomponenter . Du kan åbne din computer og læse etiketten på bundkortet for model oplysninger . Du kan også hente og installere et system profil nytte , såsom Belarc Advisor , at bestemme mærke og model .
2 .
Slå op i modellen oplysninger på bundkortet producentens hjemmeside . For eksempel , hvis din computer bruger en Asus P6X58D-E ATX bundkort gå til Asus hjemmeside og søg efter den model oplysningerne i produktet eller support sektionen .
3 .
Bestem stikket information og maksimal front side bus information til dit bundkort . I dette eksempel bruger Asus P6X58D-E ATX stikket 1366 standard og har en maksimal FSB på 6400 MT /s. Andre eksempler på socket typer omfatter 1156 eller AM2 .
4 .
Tjek hjemmesiden for at se, om de viser oplysninger om kompatibilitet med dit bundkort . Mange producenter hjemmesider giver en liste over kompatible CPU'er for hver bundkortet , de tilbyder .
5 .
Søg efter CPU'er med samme stik type som dit bundkort . I dette eksempel er Core i7 920 , 930 , 940 , 950 og andre kompatible med dette bundkort .
6 .
Kontakt producenten support personalet, hvis du stadig er usikker på , hvorvidt CPU med dit bundkort .

gode råd og advarsler


  • FSB er ind imellem indikeret som QPI .


  • Previous:nothing Next:hvordan man starter en usb i linux fra en diskette     

    Kommentarer

    Code:
    change