hvordan man kan sætte et brev knap tilbage på en macbook tastatur

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-01-15

Mange mennesker har deres egne personlige præferencer , når det kommer til operativsystemer , mærker og modeller . For eksempel kan du foretrækker at eje en MacBook i forhold til andre typer af computere . Hvis dette er tilfældet , har du investeret en hel del i computeren , og det er vigtigt at holde det rent og godt vedligeholdt , så det fortsat kan fungere ordentligt. Hvis du har fjernet nøglerne til at rengøre tastaturet på din MacBook, eller hvis en af nøglerne er kommet ud , skal du kende den korrekte proces for markedsføringen af tasten tilbage på plads .

Du skal bruge:
Knife


1
Saml stykkerne du har brug for . . At sætte et bogstav knap tilbage på en MacBook tastatur , skal du have den hvide plastic del, der går under tasten og selve nøglen .
2 .
Sæt den hvide plastik del i område , hvor nøglen er meningen at gå . Sørg for, at det er fladt .
3 .
Klem plastic del sammen . Dette vil bidrage til det gå ind i hullet på tastaturet og giver dig mulighed for at skubbe det i sin rette plads . Alle disse aktioner skal ske hurtigt , så det kan tage dig et par prøver .
4 .
Brug kanten af en kniv til lidt løfte bunden af plastic del , som du netop benyttes igen.
5 .
Place nøglen under den øverste del af plastic del . Hold din kniv under den nederste del . På dette tidspunkt , bør nøglen være med forsiden nedad .
6 .
Vip nøgle over , så det er vender den rigtige måde og fjerne kniven på samme tid . Dette bør medføre, at nøglen til klikker på sin rette plads . Dog kan dette også tage et par forsøg .
7 .
Tryk ned på det brev knappen når den er knækket i. Dette vil sikre, at den er ordentligt er tilsluttet og forsvarligt på plads .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en D800 laptop 

Kommentarer

Code:
change