min laptop vil ikke afsløre min trådløse pc -kort

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-01-26

Trådløse PC-kort udføre en af to forskellige opgaver : tilføje en Wi-Fi- modtager til systemet , hvis den bærbare computer ikke har en , og giver den bærbare computer adgang til en mobiltelefon virksomheds trådløse netværk ( for et månedligt gebyr ) . Men hvis er din bærbare computer ikke afsløre det trådløse PC -kort , skal du bestemme, hvad der præcist er årsag til problemet . Når det er gjort , du er i stand til at løse problemet med et par trin til fejlfinding

Du skal bruge: . .
Driver installations-cd'en


1
Genstart computeren . Nogle gange kan en computer ikke kan finde al hardware , især udvendigt monteret udstyr , der kan være årsagen til din computer registrerer ikke trådløse kort . Genstarte computeren giver systemet mulighed for at opdage kortet .
2 .
Installer driveren til det trådløse kort , hvis du ikke allerede har . Driveren er fundet på en driver installations-cd , som kom pakket med det trådløse pc-kort . Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet på computeren , og følg derefter installationsguiden beder til helt at installere driveren . Hvis du har mistet cd'en , kan du navigere til PC-kortet producenten 's hjemmeside , vælg " Support "og vælge den model, som du bruger , og operativsystemet kører på computeren . Dette viser en liste driveren som download . Klik på download-linket , skal du dobbeltklikke derefter på filen ( når den er færdig med at downloade ) til at åbne installationsguiden .
3 .
Kontroller tilslutningen af det trådløse PC- kort. Du skal skubbe kortet ind i ekspansion kortstikket på siden af den bærbare computer , indtil det låser på plads . Hvis kortet ikke er låst i den bærbare computer er i stand til at læse oplysningerne .
4 .
Download alle tilgængelige opdateringer til det trådløse pc-kort . Opdateringerne er tilgængelige ved at navigere til den hardware 's fremstillingsindustri hjemmeside . Vælg " Support " valgmulighed , og klik derefter på " Downloads ". Vælg den model , du bruger , så operativsystemet på computeren. Download den viste opdateringen ved at klikke på linket "Download" , og vælg derefter " Install "for at installere opdateringen på computeren .


Previous:nothing Next:hvad betyder dataredundans betyde? 

Kommentarer

Code:
change