muligheder, når du knæk din bærbare skærm

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-01-24

Hvis der er en revne på din bærbare computer skærm , at din evne til at se dine yndlingsvideoer og korrekt håndtere opgaver kan ikke længere være mulig. Afhængigt af hvilken type af bærbare , kan du drage fordel af visse metoder til at bruge den bærbare computer uden at skulle købe en ny . Afhængigt af hvilken type materiale, der anvendes til din bærbare skærm , kan man knække gradvis blevet værre med tiden , hvilket gør det stadig vanskeligere at se indhold på computeren .

Sæt Screen

Erstat den bærbare skærm ved at se på, at skærmen på computeren levering butikker , der tilbyder udskiftning skærme til din laptop . Du kan installere skærmen dig selv, hvis du køber en computer reparationssæt fra din lokale computer hardware butik . Priserne varierer for udskiftning skærme . Du kan også besøge din bærbare producenten for udskiftning skærme .

ekstern skærm

Hvis du har en ekstra skærm , kan du slutte den bærbare computer til skærmen . Nyere bærbare computere kan have en VGA- forbindelse , der giver dig mulighed for at tilslutte skærmen direkte til den bærbare computer . Windows og Mac operativsystemer har genveje-enten på tastaturet eller i programmenuen-. gør det muligt at projektet billedet på skærmen , efter at den er tilsluttet den bærbare computer

High-Definition Television

Hvis du har en high- definition tv , kan du linke den bærbare computer til fjernsynet på samme måde, som du vil tilslutte den til en computerskærm . Købe en HDMI konverter kit fra dit lokale elektronik butik , hvis din bærbare computer ikke har en HDMI- forbindelse . Nogle bærbare computere kan oprette forbindelse til fladskærms -tv , da de har en VGA -forbindelse på bagsiden af fjernsynet , så du kan tilslutte en VGA- ledning fra den bærbare computer til fjernsynet .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter Sony Vaio CCFL 

Kommentarer

Code:
change