problemer med Seagate 1,5 TB ekstern drev

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-01-12

Seagate FreeAgent XTreme ekstern harddisk er designet til at sikkerhedskopiere vigtige data fra din PC . Den XTreme er kompakt og nem at bruge , men det gør der opstår problemer , du måske ønsker at være opmærksomme på

eSATA

Den eksterne harddisk kan tage længere tid at overføre data fra pc'en , fordi det ikke altid er forenelig med eSATA -teknologi . ESATA -interface kan overføre data i et hurtigere tempo end gennemsnittet kabel, der med den eksterne harddisk . Brugere , der ønsker at drage fordel af denne nødt til at købe en eSATA -kabel separat , og selv da er det ikke alle eSATA interface er nemme at bruge på grund af formatet for de Seagate harddisken .

funktioner

Mens den eksterne harddisk er kompakt og nem at bruge , er der nogle funktioner , der kan gøre det endnu mere brugervenligt . Den indeholder ikke en afbryder , så du kan ikke forlade den eksterne harddisk sluttet til din computer på alle tidspunkter . At gøre dette ville betyde at køre et program , og en overbelastning af åbne programmer og applikationer på din computer kan forårsage funktionsfejl og forsinkelse spørgsmål . Du bliver nødt til manuelt at tilslutte og afmontere den eksterne harddisk , når du er færdig med det .

Backups

Den eksterne harddisk heller ikke udføre backup automatisk . Det betyder, at du bliver nødt til manuelt at ordinere en backup for at sikre, at dine data og dokumenter bakkes op fra tid til anden . Dette er en tidskrævende proces og kræver, at du holde styr på , hvad data blev bakket op , og på hvilken dato .

flere harddiske

Brugere , der kræver en anden eksterne harddisk kan opleve problemer med at finde en driver til det . Den første eksterne harddisk er anerkendt når den er tilsluttet pc'en , men det andet drev anerkendes ikke altid og kan omfatte installation af en separat driver , som kan skabe forvirring over hvilket drev til at forbinde til .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding en Cruzer 

Kommentarer

Code:
change