problemer med æble laptops

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-01-14

Selvom Apple bærbare-. MacBook, MacBook Pro og MacBook Air-har en dedikeret efter og et ry for at være nær perfekt , de indeholder glitches som enhver anden computer . Der er nogle almindelige problemer med disse notebooks , at brugerne skal være opmærksomme på .

høje driftstemperatur

Det er normalt, at alle bærbare computere bliver varm efter længere tids brug . Det er usædvanligt drift adfærd for en Apple- bærbar til at blive ubehageligt varmt efter normal brug . Hvis dette sker, bør den bærbare fjernes fra skødet og placeres på et stabilt underlag , der giver mulighed for tilstrækkelig luftcirkulation . Dette spørgsmål kan også minimeres ved at sørge for, software og firmware er opdateret .

pegefeltet Problemer

Pegefeltet er området foran tastaturet , der omsætter fingrene handlinger til en position på skærmen , som musen på bærbare computere . På nogle bærbare Apple-computere , der har " ingen knappen " pegefelt , vil et eller to klik ikke registrere efter ca 50 klik . Dette sker mere på modeller med en polycarbonat pegefeltet , ikke på de nyere modeller, der har et glas pegefeltet. Den nye magiske pad har også modtaget klager over hoppende , uregelmæssig bevægelse . Ved hjælp af kun én finger ad gangen og holde hænderne rene og fri for olie , lotion og smykker kan hjælpe med at kontrollere disse problemer .

Hvid Notebook Misfarvning

Apple computere med hvide sager , fremstillet af polycarbonat , kan opleve farvning og gulning over tid . Dette er muligt , selv om de er renset regelmæssigt. Aftørring med en nonacetone , kan klare neglelakfjerner minimere en stor del af misfarvning .

WiFi Signal Dropout

Apple bærbare undertiden har problemer med at opretholde deres trådløse forbindelse . Signalet kan være faldet , selvom computeren kan vise , at det trådløse signal ikon er fuld . Trådløst internet er en kompliceret teknologi, som betyder, at der er masser af steder for problemer . Frafald Spørgsmålet kunne være på det trådløse kort , i routeren eller noget i miljøet , hvor den bærbare computer bliver brugt . Holde software til den bærbare ajour kan hjælpe dette problem .

Kort batterilevetid

For nogle brugere , de bærbare batterier ikke vare så længe som de burde . Dette kan ske, når en løbsk ansøgning overtager systemet og starter dræning ekstra batteri . Kontrol for at sikre, at der ikke er unødvendige programmer kører , kan afhjælpe dette problem .


Previous:nothing Next:DIY laptop mods 

Kommentarer

Code:
change