sammenligning af t1 og kabel internet service

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-01-23

Små virksomheder kan vælge mellem DSL , T1 og kabel internet -tjenester . Der er fordele ved at hver ; sammenligne T1 til kabel- internet service afslører forskelle i hastighed , pris og ydelse

Speed

På . ene side en T1 er en dedikeret forbindelse til et digitalt kredsløb , hvis hastighed altid vil være den samme , uanset tid på dagen det er , og hvor mange personer der bruger nettet . På den anden side vil et kabel internetforbindelse hastighed varierer afhængigt af hvor mange mennesker bruger nettet på et givet tidspunkt .

Pricing

En T1 -forbindelse er betydeligt dyrere end et kabel internetforbindelse. Servicegebyret pr måned på en T1 -forbindelse kan være alt fra $ 500 til $ 1000 om måneden , der er baseret på 2010 priser , og kan være højere for avancerede forbindelser . Kabel internetforbindelser tendens til at være mere konkurrencedygtige priser under 200 dollar om måneden .

Performance

En T1 -forbindelse er nyttig for situationer som virksomheder , hvor der er mere end et dusin brugere på et givent tidspunkt. Selv hvis alle brugerne var sender data på samme tid , ville de ikke se en opbremsning i tjeneste eller ydelse . Derimod er kabel internetforbindelser negativt påvirket af alt for mange samtidige brugere .


Previous:nothing Next:Sådan at fortælle om alle processorer arbejder på Intel i7 

Kommentarer

Code:
change