Pentium D 940 specifikationer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-27

Den Pentium D 940 processor blev oprettet af Intel i begyndelsen af 2006 og var tænkt som en konkurrent til konkurrent AMD 's Athlon 64 processorer . Pentium D 940 blev anset for at være blandt de mere avancerede versioner af Pentium D chips , da det blev skabt ved hjælp af en mere avanceret teknologi end Pentium D 800 serie af mikroprocessorer .

Basics

Den Pentium chip kører på 3,2 GHz og har en front buste hastighed på 800 MHz ( den hastighed , hvormed chippen taler til resten af computeren ) . Chippen er designet til at passe på " Socket 775 " slot . Dette er et slot på dit bundkort , der har 775 huller til at matche benene på din chip . Chippen er 1,48 inches ved 1,48 inches torv og er et dual-core -chip , hvilket betyder, at det er dybest set to CPU'er der er indbygget i en enkelt chip , der består af 376 millioner transistorer . Chippen blev oprettet ved hjælp af 65 micron silicium trykprocessen ( i modsætning til 800-serien , som gik forud det og brugte 90 micron silicium print processen) .

andre tekniske oplysninger

Den Pentium D 940 CPU er udstyret med en 64-bit instruktionssæt og en bus-til- kerne forholdet 11:1. Den maksimale spænding for chippen er mellem 1,0000 og 1,3375 volt . Niveau 1 cache , som hviler inde i dem selv , er 16KB for hver kerne . Der er en Level 2 cache , der hviler lige uden for kernen og funktioner 2MB til hver kerne. Den maksimale driftstemperatur for chippen er 60,4 grader celsius .

Specielle funktioner

Den Pentium D 940 chip indeholder en række særlige funktioner , herunder Intel 64 , som giver chippen til at fungere i et ægte 64- bit miljø , hvilket sikrer , at en computer er bygget med chippen kan gøre brug af mere end 4 GB RAM. Chippen er også udstyret med VT-x --- en virtualisering designet til at give yderligere stabilitet for den software , der anvendes på computeren --- og en speciel funktion kaldet Execute Disable Bit , som giver chippen for at forhindre angreb fra virus og andre cyber angreb . Chippen er også udstyret med Intel SpeedStep , en teknologi , der skal gøre det muligt for chippen at bruge minimal magt afhængigt af brugen behov . Endelig er Pentium D 940 funktioner MMX -teknologi, som er designet til at hjælpe køre multimedia applikationer, og SSE , SSE2 og SSE3 , som er teknologier til formål at maksimere effektiviteten af chippen.


Previous:nothing Next:data opsving på en død harddisk 

Kommentarer

Code:
change