data opsving på en død harddisk

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-02-26

Udfør data opsving på en død harddisk ved at forbinde den døde drev til en USB- harddisk adapter kører på en arbejdsdag computer, der kører den samme eller nyere operativsystem som det fejlbehæftede drev . I nogle tilfælde vil drevet kunne læses , og de data kan simpelthen bakkes op eller kopieres. Oftere en specialiseret data opsving programmel pakke bliver nødt til at blive installeret på den erhvervsaktive computeren for at gendanne data , og i ekstreme tilfælde vil drevet skal sendes ud til en specialiseret data opsving laboratorium for avanceret opsving tjenester.

Du skal bruge:
USB -harddisk adapter
. Arbejde computer .
Data-recovery software .
Lagringsdestination for gendannede filer .

File System Fejl


1 .
Sæt USB -harddisk adapter til arbejderklassen computeren og installere de nødvendige drivere til enheden ved at følge anvisningerne på skærmen .
2 .
Sæt den fejlbehæftede harddisk til USB -harddisk adapter og til en strømkilde . Tillad operativsystemet til at opdage og installere drivere til harddisken , men annullere enhver anledning , som operativsystemet viser automatisk at køre indholdet af drevet , når den opdages .
3 .
Klik på " Computer " under start menuen og kig efter det fejlbehæftede drev er anført under harddiske . Højreklik på det drev , normalt bogstavet E eller F , og klik på " Egenskaber " og derefter klikke på " Funktioner " fanen . Klik på " Backup Nu " fra Backup menuen og følg instruktionerne for at vælge filer og mapper til at bakke op . Opbevar sikkerhedskopien på et andet drev end den , der inddrives , såsom et USB-flashdrev eller en ekstern backup drev .
4 .
Klik på " Kontrolpanel " under menuen Start, og klik derefter på " Administrative Tools . " Dobbeltklik på " Computer Management " og klik derefter på " Diskhåndtering " for at få en liste over registrerede drev , hvis drevet ikke er opdaget af operativsystemet . Højreklik på det drev markeret som en " Foreign disk "og klik på " Importer "for at gøre det muligt for operativsystemet at få adgang til drevet . Følg procedurerne for en backup , når drevet er blevet opdaget .
5 .
Klik på " Computer " under menuen Start, og højreklik Klik på det fejlbehæftede drev , hvis drevet er konstateret, men ingen filer eller mapper er fundet. Klik på " Egenskaber " og derefter klikke på " Funktioner " fanen . Klik på " Undersøg nu " knappen under Fejlkontrol kategori og kontrollere både bokse til automatisk Ret fejl i filsystemet og til at scanne efter /genopret beskadigede sektorer . Klik på " Start " og lade systemet til at genstarte , hvis operativsystemet bedt om at gøre det . Tillad scanningen til at køre til ende , og derefter følge de procedurer for en backup .

formater , Skillevægge og Data Loss


1 .
Hent og installer en data-opsving softwarepakke fra arbejdsdagen computeren .
2 .
Sæt USB -harddisk adapter til arbejderklassen computeren og installere de nødvendige drivere til enheden ved at følge anvisningerne på skærmen .
3 .

Vedhæft den fejlbehæftede harddisk til USB -harddisk adapter og til en strømkilde . Tillad operativsystemet til at opdage og installere drivere til harddisken , men annullere enhver anledning , som operativsystemet viser automatisk at køre indholdet af drevet , når den er opdaget.
4 .
Kør data opsving programmel og scan systemet for den fejlbehæftede harddisk .
5 .
Udfør en avanceret nyttiggørelse på den fejlbehæftede harddisk følge anvisningerne på skærmen og gemme eventuelle gendannede filer til et andet drev end den , der inddrives , såsom et USB-flashdrev eller ekstern backup drev . Der henvises til hjælp for de særlige data-recovery software , der anvendes , eller til hjemmesiden for den software til specifikke instrukser eller yderligere detaljer .

gode råd og advarsler


 • Hvis et drev er helt død og vil ikke magt op, det skal sendes til en professionel data-opsving lab . Drev , der power op, men ikke detekteres af operativsystemet ofte kan inddrives derhjemme ved hjælp af specialiserede data recovery software eller operativsystemet værktøjer .
 • Drev , der indeholder vigtige oplysninger eller kritiske data skal sendes til laboratoriet omgående som ethvert forsøg på at gendanne dataene ved slutbrugeren eller ved hjælp af data-recovery software kan reducere chancerne for inddrivelse af en professionel data-recovery service . Drev , der gør høje lyde som f. eks clunking eller skrigende bør slukket og sendes til et laboratorium for at undgå permanent tab af data . Aldrig installere data-recovery software på det drev, der oplever tab af data , da dette drastisk vil reducere chancerne for data recovery.


 • Previous:nothing Next:computer klassifikationer baseret på hastighed   

  Kommentarer

  Code:
  change