emachines m5300 serien specifikationer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-04

eMachines bygger meget grundlæggende , billig computere og bærbare computere . Den M5300 serien , som var den første eMachines bærbare linje , blev udgivet i 2003 . Disse bærbare blev leveret med Windows XP Home , AMD -processorer og små 40 til 60 GB harddiske . eMachines medtog ikke indbygget trådløst , hvilket betragtes som en nødvendighed i selv de mest basale bærbare computere fremstilles i dag .

Processor

M5300 serie bærbare computere bruger AMD -processorer . eMachines bruger typisk disse processorer i sine produkter , fordi AMD processorer er prissat til at konkurrere med Intel . Alle modeller bruger en Athlon XP-M , der spænder fra 2200 + til 2500 + . De 2500 + kører med en clock hastighed på 1,87 gigahertz (GHz ) og en bus hastighed på 266 megahertz ( MHz ) . Disse er alle single- core -processorer .

RAM

Alle bærbare computere i M5300 serien kommer med 512 megabyte ( MB ) Double Data Rate ( DDR ) RAM . Denne RAM går forud for den nuværende DDR2 og DDR3 typer . Hastigheden af den installerede RAM er 266 MHz , hvilket også kaldet PC2100 . Disse bærbare computere er kun opgraderes til 1 gigabyte ( GB ) RAM . De er ikke egnet til brug med Windows 7 eller Vista til denne grund , medmindre du planlægger at kun surfe på internettet og redigere Word- dokumenter .

Screen Graphics

Disse bærbare computere har alle bygget med en 15,4- tommer bred eXtended Graphics Array ( WXGA ) skærm i bredformat kan op til en 1280 x 800 opløsning . Video varetages af en onboard ATI Radeon 320M grafikkort med 64 MB ( MB) hukommelse . Denne lille mængde video hukommelse er ikke nok til krævende spil eller endda Windows Vista Aero -grænseflade-som kræver mindst 128 MB-men er rigeligt for basale computerbehov .

Havne

Havne er identiske på alle M5300 serie bærbare computere. De havne omfatter tre USB- porte , en Firewire -port , en VGA -port til at tilslutte en skærm og en S-Video out port til tilslutning , den bærbare computer til en video enhed, såsom en TV eller projektor . Der er også to grundlæggende lydstik : en mikrofon -in stik og en line-out jack til at tilslutte højttalere eller hovedtelefoner . En RJ -45 stik kan forbinde dig til et lokalnetværk , men du skal installere en trådløs adapter kort eller en USB- stick adapter til at bruge trådløse på nogen af disse bærbare computere.

Drives

Harddisk størrelse er en af de meget få forskelle mellem M5300 serien modeller. Det mindste drev størrelse er 40 GB , men nogle af de nyere modeller kom med en 60 GB -drev . Overveje at udvide denne bærbar 's opbevaring med en ekstern harddisk . Det optiske drev på alle modeller er en combo CD-brænder og DVD read-only- drev ( CD-RW/DVD ) med hastigheder på 24x til cd'er og en 8x DVD-hastighed .

Størrelse vægt

Vægt og størrelse er omkring det samme på alle M5300 modeller , fordi de alle har de samme 15 . 4- tommer skærmstørrelse . Vægten svæver på omkring 6,5 pounds , og tykkelsen er 1,36 inches . Disse er ikke tynd eller lys modeller , men de er lette nok til at bære frem og tilbage til klassen eller møder .


Previous:nothing Next:hvordan man kan teste en Sony Vaio VGN - cr31 

Kommentarer

Code:
change