hvordan du installerer interaktive whiteboards

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-26

Interaktive whiteboards har fundet det sted, flipovers og traditionelle whiteboards , gør det muligt for brugeren at fremlægge leve demonstrationer eller foredrag blandet med internettet og /eller software . De vil i det væsentlige projekt en interaktiv præsentation af noget på skrivebordet på en computer . En interaktiv tavle giver også brugerne mulighed for at optage demonstrationen eller foredrag komplet med lyd og enten gemme det til en computer ( eller bærbar opbevaring såsom en USB-nøgle ) , udskrive det eller distribuere den via e-mail . Interaktive whiteboards er generisk benævnes SmartBoards , som faktisk er et mærke , der ligner den måde, hvorpå Kleenex mærke bliver brugt til at henvise til alle ansigtsservietter

Du skal bruge: .
monteringsbeslag
Skruer.
Skruetrækker .
USB -kabel .

Mount tavlen


1 .
Vælg væggen placering for din interaktive whiteboard og montere den på væggen , ved hjælp af beslag, leveres som standard udstyret med de store mærker . Det vægbeslag vil holde tavlen på plads sikkert , at holde det fra at flytte når de er skrevet på under præsentationer .

Alternativt vedhæfte den interaktive tavle til den bærbare stå , som gør det muligt tavle , der skal hjul rundt i rummet under præsentationen.
2 .

Mount projektoren til stand alone modeller ( uden brug af en computer ) til toppen af den interaktive tavle . De projektorer til disse modeller gå direkte over tavlen , der er monteret direkte på væggen .

Alternativt en projektor kan tilsluttes direkte til computeren . Softwaren vil fungere det i sync med whiteboard .
3 .
Installer tavlen software til din computer ved hjælp af den disk, der kommer med whiteboard . Alternativt kan softwaren hentes fra hjemmesiden af whiteboard virksomheden og installeret på din computers harddisk .

Alternativt vil den interaktive tavle har sin egen interne software , gør det muligt for brugeren at oprette interaktive præsentationer og gemme på en USB-nøgle uden brug af en computer .
4 .
Slut den interaktive tavle til computeren via en direkte kabel fra tavle til en USB-port på din computer , eller via trådløs Bluetooth adgang , også via USB. For trådløs adgang , vil driveren ( r ) for den trådløse USB- forbindelsen skal indgå i softwaren disken eller download.


Previous:nothing Next:hvordan man kan skubbe en tom cd fra en iBook 

Kommentarer

Code:
change