hvordan du kan genbruge Gerber folie patroner

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-01

Gerber folie patroner gå i Gerber printere og kopimaskiner . Snarere end at smide dem væk, når de er tomme , genanvende dem . Mange butikker , der sælger elektronik også acceptere dem til genbrug . Der er også online ressourcer til at finde et sted i nærheden af dig . Environmental Protection Agency har en hel del af sin hjemmeside dedikeret til genanvendelse elektronik , fordi elektronik udgør en stor del af skrald smides i vores lossepladser hvert år

Du skal bruge: .
Plastikpose
. Telefon .
Computer med internet .


1 .
Find en genanvendelse sted i nærheden af dig . Begynd med EPA's liste med forslag til elektronik genanvendelse ( se Resources ) . Mange af dem acceptere printer og kopimaskine patroner . Hæfteklammer og Best Buy acceptere alle printer-relaterede genbrug , og Dell har et omfattende genbrugsprogram i udvalgte byer .
2 .
Ring til genanvendelse sted, du har fundet , og spørge, om det har alle krav . Du skal muligvis pakke patronen i en eller anden måde . Typisk , kan du bare sætte den i en plasticpose eller en lille boks .
3 .
Tag Gerber folien patron til butikken eller genbrugsplads , og aflevere den . Nogle steder , som Staples , giver en lille butik kredit rabat , så spørg, om de har nogen genanvendelse incitamenter .


Previous:nothing Next:fejlfinding af AC -adapter problemer 

Kommentarer

Code:
change