hvordan man bruger en bærbar computer lcd på et skrivebord

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-10

Det er muligt at konfigurere en LCD ( liquid crystal display ) skærm på en bærbar computer , der skal bruges sammen med en stationær computer . Sommetider værelse på en skærm er ikke nok til opgaven ved hånden , så brugen af en anden skærm til at udvide plads på skrivebordet foretrukne . For at opnå dette , må man få to skærme til at synkronisere sammen . Der er en net- baseret konfiguration til at opnå dette

Du skal bruge:
Stationær computer
. Bærbar computer .
Ethernet- kabler .


1 .
Slut den bærbare computer LCD og de vigtigste stationære computer til et netværk . De kan være forbundet til internettet via en router via et Ethernet -kabel , trådløs forbindelse eller en kombination af de to .
2 .
Slut vigtigste stationære computer og den bærbare computer LCD sammen med en Ethernet- krydskabel , hvis en netværksforbindelse er tilgængelig . Hver ende af Ethernet -kablet skal sættes i Ethernet stikket på hver computer , som om de blev forbundet til internettet .
3 .
Acquire korrekte software til at konfigurere synkronisering af de to skærme . Den software skal være installeret på hver computer . De vigtigste stationære computer vil sende oplysninger til den bærbare computer , og den bærbare computer vil dechifrere de oplysninger og udføre relevante kommandoer .
4 .
at hente software vil afhænge af , hvilket operativsystem der anvendes . Hvis de to systemer er Windows drives , så softwaren " MaxiVista " bliver nødt til at blive installeret for at synkronisere de to computere sammen . Hvis de to computere er i brug, Macintosh drives , så softwaren " ScreenRecycler " vil skal erhverves .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en mac laptop som en slave 

Kommentarer

Code:
change