hvordan man får et billede på en compact disc

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-02-19

PC -brugere skabe " image " -filer for at få en nøjagtig kopi af en original sæt af filer , men kan disken billedet blive ubrugelig , hvis det ikke kan brændes til en cd . For eksempel almindeligt softwareudviklere installere programmer på en standalone CD , så slutbrugerne kan få for den første opsætning og geninstallerer . Nogle pc -brugere kan oprette en sikkerhedskopi billede af denne installation pakke , fordi optiske diske ikke er fejlsikker , og kan gøres ubrugelige ridser eller andre fysiske skader . Hvis du bruger Windows 7 , image-brænding funktionalitet er tilgængelig med et par nemme museklik .
1 .
Indsæt en skrivbar cd ( CD-R eller CD-RW) ind i din diskbrænder .
2 .

Klik på " Start "og derefter klikke på " Computer ". Naviger til din harddisk , og find det billede fil, du vil kopiere .
3 .
Dobbeltklik på billedfilen og vælge det drev, du vil bruge til at brænde diskbilledet fra " Disc Burner " liste , hvis mere end en brænder er installeret på computeren .
4 .
Marker feltet ud for " Kontroller Disc Efter Burning ".
5 .
Klik på " Burn " og vent til Windows til at brænde billedfilen til destinationen cd og derefter kontrollere integriteten af kopien .


Previous:nothing Next:hvordan man kan installere en anden seagate ekstern harddisk 

Kommentarer

Code:
change