hvordan man kan afinstallere et andet drev

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-02-14

En computers harddisk er den primære lagerplacering bedrift operativsystem filer , programfiler og personlige brugeroplysninger . En harddisk kan nemt fjernes uden at tage pc'en til et værksted . Nogle stationære computere har mere end én harddisk , i hvilket tilfælde du måske ønsker at fjerne det sekundære drev . I begge tilfælde er proceduren den samme . Fjernelse af en hård Rive fra en computer kræver at tage ud i siden og fronten paneler fra pc'en sag
1 . .
Fjern PC strømkablet ud af stikkontakten. For at undgå risiko for elektrisk stød , aldrig arbejde på en computer , der er sat i.
2 .
Løsn enkelt skrue placeret på bagsiden af computeren sag afspore sidepanelet . Skub sidepanelet mod bagenden af maskinen for at fjerne det .
3 .
afhægte pinde placeret på indersiden af computerens kabinet i grupper af to . Disse pløkker hold frontpanelet på case. The pegs vises altid i grupper på to og nummer mellem fire og seks i alt .
4 .
Fjern frontpanelet fra computeren sagen .
5 .
Tag de to kabler , der forbinder til harddisken inde i sagen .
6 .
Løsn skruen er placeret på siden af harddisken , og derefter forsigtigt skubbe drevet ud foran på kabinettet .

Tips og advarsler


  • Forsøg ikke at fjerne drevet fra indersiden af pc'en. Der er ikke plads nok til denne procedure og skader på andre komponenter kan medføre .


  • Previous:nothing Next:Cruzer U3 fjernelse     

    Kommentarer

    Code:
    change