hvordan man kan justere computerskærm står

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-02-25

De to mest almindelige typer af computerskærme i dag anvendes , er CRT-skærm ( den traditionelle firkantede skærmen) og fladskærm ( herunder plasma , LCD og LED ) . Begge skærm står , kan generelt reguleres i forskellige retninger for at give brugeren en bedre betragtningsvinkel, selv om fladskærms står mulighed for flere justeringer end CRT -skærme . Uanset hvilken type du har , bør de tilpasninger være enkle at lave , selvom standen kan holde lidt , hvis det ikke er blevet flyttet for nylig .

CRT Monitor Stand


1 .
Placer den ene hånd på siden af computerskærmen og en hånd fast på basen .

2 .
Påfør en endog tvinge til skærmen for at vippe det op eller ned , mens fast holder fast base .
3 .
Drej CRT skærmen til venstre eller højre efter ønske ved at bruge den ene hånd til forsigtigt at lægge pres på den side af skærmen kunne drejes det på sin base . Skub på venstre side for at tilpasse den til venstre , eller om retten til at justere den til højre .

fladskærm Stand


1 .
Place en hånd fast på bunden af skærmen står og den anden hånd på bunden af skærmen .
2 .
Hold basen fast på plads , mens du trækker op i bunden af skærmen for at hæve skærmen.
3 .
Lower en fladskærm ved forsigtigt at trykke ned på toppen af skærmen , indtil den har nået en behagelig højde eller den lavest mulige højde indstilling .
4 .
Drej en fladskærm til venstre eller højre ved at holde foden med den ene hånd og forsigtigt skubbe på siden af skærmen med den anden . Skubbe på venstre side for at vende den til venstre og højre side til at vende den til højre .
5 .
Juster vinklen på en fladskærm ved at tage fat i toppen af skærmen med den ene hånd og den nederste med den anden . At vippe op , skubbe den øverste del af skærmen væk fra dig , mens du forsigtigt trække den nederste mod dig selv. Til at hælde ned , skubbe bunden af skærmen , mens du forsigtigt trækker den øverste mod dig selv .

gode råd og advarsler


 • For yderligere hjælp , skal du kontakte din instruktionsbog eller på producentens websted .
 • Tving ikke en skærm til at flytte , hvis justeringerne være vanskeligt . Ikke alle overvåge baser kan justeres på samme måde og tvinge det kan beskadige stå .


 • Previous:nothing Next:specs for æble emate 300   

  Kommentarer

  Code:
  change