hvordan man kan oplade en IPAD batteri

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-03

Et sted mellem en Apple-computer og en iPod , er IPAD Apples nyeste personlige elektronik enhed . Som de fleste Apple -produkter , kommer det med en lang levetid internt batteri , der skal opkræves ved hjælp af en adapter . Når opladet, IPAD får cirka 10 timers brug , før en anden afgift er påkrævet . Der er to måder at oplade din iPad batteri , gennem din stikkontakt eller en USB- forbindelse

Du skal bruge: . .
IPAD USB -kabel


1
Sæt den brede ende af USB- kablet i stikket på bunden af din iPad .
2 .
Sæt den standard USB ende i en ledig USB -port på computeren . Du kan også bruge andre USB 2,0 kompatible enheder til at oplade din IPAD men de skal være høje strøm . Hvis du forsøger at oplade din iPad på en enhed , der ikke har strøm nok , vil du modtage en fejlmeddelelse, og din enhed vil ikke oplades.
3 .
Brug en mur adapter til oplade din iPad via stikkontakten . Inkluderet med din iPad USB-kablet er en stikadapter . Sæt den standard USB-enden af kablet ind i stikket og derefter sætte stikket i væggen .

gode råd og advarsler


 • batteri ikonet på din iPad skærmen vil vise dig , hvis din IPAD oplades, og hvor meget strøm det i øjeblikket besidder.
 • Brug din IPAD under opladningen vil gøre det tage længere tid .


 • Previous:nothing Next:hvad smart card formater kan læses med en SCM Microsystems scr331 læser   

  Kommentarer

  Code:
  change