HP Bluetooth Laser mobil mus brugsanvisninger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-08

HP Bluetooth Laser Mobile Mouse er en trådløs enhed , der bruger en Bluetooth- signal i forbindelse mellem computeren og musen , og giver mulighed for større mobilitet , når du bruger enheden . Bluetooth- teknologien gør brug af en mus meget lettere og fjerner behovet for computer ejere til at bruge kabelforbundne mus . Bluetooth mus har en rækkevidde på op til 15 meter og kan bruges på alle overflader
1 .
Klik på " Start " knappen nederst på skærmen , og vælg " Kør "fra listen . Skriv " bthprops. cpl " ind i feltet og klik på " OK ".
2 .
Vælg " Add " under Bluetooth- indstillinger under fanen . Kontroller, at HP Bluetooth Mouse er blevet tændt og kan blive opdaget af den computer .
3 .
Klik på " Min enhed er sat op og klar " , og klik " Næste ". Når computeren lokaliserer Bluetooth mus , klik på " Næste " igen . Indtast den adgangskode , der er givet til dig med Bluetooth-musen når du bliver bedt om at gøre det på skærmen . Når adgangskoden er blevet accepteret , vil musen er blevet parret med computeren .
4 .
Bevæg musen fra venstre mod højre eller fra nord til syd til at flytte musen ikon på skærmen i den respektive retning . Klik på den venstre side af musen til at åbne en fil på skærmen . Klik på den højre side af musen til at åbne en undermenu til et bestemt punkt på skærmen for at give dig valgmuligheder for hvad de skal gøre med den pågældende fil .


Previous:nothing Next:hvordan man kan afbryde optiske drev på en pc 

Kommentarer

Code:
change