HP dx2200 microtower specifikationer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-05

HP dx2200 Microtower findes i fem forskellige modeller , der alle dem egnede til et erhvervsmiljø . Det problemfrit kører programmer, der bruges i mainstream arbejdsmiljøer . Specifikationerne varierer lidt fra model til model , men de variationer er små og kun konsekvenser pris og produktivitet lidt i begge retninger .

Processor

HP dx2200 Microtower understøtter Intel linje af processorer . Både Celeron og Intel Pentium 4 giver hurtige computerkraft og eksemplarisk hastigheder .

Ekspansion

Fem drevbåse giver dig mulighed for at tilføje flere CD-og DVD-drev til systemet . Derudover er der to PCI slots og en PCIe x16 slot , for at tilføje forskellige udvidelseskort såsom lyd -og grafikkort eller tv -tunere .

Hukommelse

Den dx2200 omfatter DDR2 RAM til at håndtere multi-tasking i den travle operativsystemmiljø . Det fungerer ved en frekvens på 667 MHz , men beløbet varierer fra 256 til 1GB , afhængigt af modellen . Opgaver såsom video- redigering og behandling eller spiller spil vil kræve yderligere hukommelse , mens personer, der bruger produktiviteten software vil finde den nedre ende af spektret passende . Den maksimale støtte hukommelsen er 2 GB .

Hard Drive

Harddisken bruges til at lagre operativsystemet og data , som billeder , videoer og dokumenter . For det meste , er en mindre harddisk egnet til dokumenter , mens videoer og overdreven programmer skal en større kapacitet. Tilgængeligheden på dx2200 spænder fra 40 GB til 250 GB , alle kører på 7200rpm .

Slots og porte

Bundkortet følger med HP dx2200 leveres med understøttelse af fire USB -enheder i den bageste , en seriel og parallel havn hver , 2 PS /2 slots , en RJ -45 forbindelse til Ethernet og porte til lyd ind og ud . Desuden er yderligere to USB -porte til rådighed via front .


Previous:nothing Next:hvad er paralleller snapshot manager ? 

Kommentarer

Code:
change