Hvordan foretager jeg fejlfinding en Designjet 430 ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-06

Den Designjet 430 er en printer , der fungerer godt for arkitekter , grafiske designere og ingeniører . Denne printer er godt for både store og små projekter, og er Energy Star-certificeret , sammen med flere muligheder , der øger sin evne til at spare energi . Den Designjet 430 er et produkt af Hewlett-Packard . Det blev først udgivet i 1997 , men der har været efterfølgende udgivelser af Designjet med opdateret muligheder og flere funktioner
1 .
Look at se, om ledningen helt tilsluttet til strømkilden , hvis printeren ikke kører eller ikke tænder . Også , tjekke alle kabler og sørg for, at forbindelserne er sikre .
2 .
Tjek den version af firmwaren , at printeren bruger . Denne information kan normalt findes på bagsiden af printeren . Opdatere firmwaren hvis printerens version ikke er aktuel .
3 .
Rengør drive- rullen , hvis du bemærker overdreven blæk aflejringer på overfladen af føringsrullerne .
4 .
Fjern støvpartikler fra transport bøsninger , hvis du begynder at høre overskydende støj . Skyderen stangen kan også brug for en smule af smøring . Kigge efter den afsluttende kablet og se om det er fejljusteret , hvis det er, du vil mærke vognen ikke når at stoppe i venstre side af printeren .
5 .
Undersøgelse blækpatronerne for at sikre, du har fjernet båndet . Det er let at overse , og printeren udskriver ikke med båndet stadig fastgjort . En anden hurtig kontrol er , hvis patronerne indsættes korrekt, eller hele vejen ind. Hvis printeren stadig ikke udskriver , tegne alle de patroner og kun erstatte den, som printeren er signalsystem, afvises . Hvis dette patron ikke er problemet , skal du kontrollere hver patron én ad gangen .
6 .
Rengør den antistatiske børste , hvis du finder medierne konsekvent ned . Denne børste er under opførelse valsen , og hvis den er beskadiget , kan der være en ophobning af statisk elektricitet , som derefter kan papirstop i printeren. Kig på føringsrullerne og sørg for at det er korrekt installeret .
7 .
Kig efter det kabel , der går til medierne sensor og at det er korrekt tilsluttet . Hvis det er løs , kan dette medføre , at printeren ikke mediet . Sørg for pincharm niveau er i øverste position .
8 .
Gå til kutteren for at se om roterende knive touch , hvis de er du nødt til at nulstille dem . Placeringen af printeren er vigtigt for medierne at falde korrekt , sørg for at det er så tæt på kanten som muligt . Kutteren vil styrte i medierne , hvis printeren er indstilling i midten af bordet forårsager medierne til at gå ned .

gode råd og advarsler


  • Tag printeren fra alle strømkilder før du begynder fejlfindingen.


  • Previous:nothing Next:hvordan man åbner en HP w1907 19-tommer widescreen fladskærm lcd skærm



     

    Kommentarer

    Code:
    change