Mac Pro strømforsyning udskiftning instruktioner

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-07

Mac Pro er rent designet og meget organiseret på indersiden , og dens dele er designet til at være let fjernes . Udskiftning af strømforsyning , er dog ikke noget Apple nødvendigvis agter for dig at gøre derhjemme-det er lidt tricky . Du bliver nødt til at fjerne nogle andre komponenter at få ram på strømforsyningen monteringsdele . Når du har ryddet adgang til strømforsyningen , erstatter det er en snap

Du skal bruge: .
langskaftede , magnetiseret Phillips nummer 1 skruetrækker
Magnetiseres 2 .
5 mm unbrakonøgle .


1 .
Luk computeren ned og afmontere alle kabler fra computeren , undtagen netledningen . Røre din hånd til sagen for at aflade evt statisk elektricitet , tag netledningen . Vent cirka 10 minutter for computerens interne komponenter er kølet af.
2 .
Åbn sagen ved at løfte låsen på bagpanelet , og derefter åbne sidepanelet . Låsen bør let løft op med ca en tomme . Må ikke tvinge den længere. Sæt dækslet til side , og derefter lægge computeren på siden med den åbne panelet opad .
3 .
Fjern harddiske i bugter tre og fire , og deres monteringsbeslag . Hver harddiskbeslaget har en række trykt på det . Træk i bunden af beslaget , og det vil nemt glide ud af stedet .
4 .
Fjern evt PCI -kort , der er i vejen for strømforsyningen . Ser ned på dækslet , at strømforsyningen er det store rektangel i øverste højre hjørne . PCI slots er direkte under harddiske tre og fire . Strømforsyningen montage skruer i bunden af strømforsyningen , så fjern eventuelle PCI -kort , der blokerer din adgang .
5 .
Træk det optiske drev luftfartsselskab. Det ligger ved siden af strømforsyningen , i øverste højre hjørne af sagen . Afmontere båndet og strømkabler fra det optiske drev , og sæt det optiske drev forsamlingen til side .
6 .
Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer på strømforsyningen kabeldækslet , placeret på bagsiden af det optiske drev . Skub dækslet mod toppen af anlægget , vip det op , indtil de to tapper løsladelse fra medierne hylden , og derefter fjerne strømforsyningen kabeldækslet .
7 .
Brug unbrakonøglen for at fjerne de fire strømforsyningen monteringsskruer fra bunden af strømforsyningen .
8 .
Release de fire strømforsyningen fra krogene , der holder dem på plads i kabinettet . Hver kabelforbindelse har en låsning låsen på den . Tryk låse låsen på hver kabel og afbryd strømforsyningen kablerne .
9 .
Skub strømforsyningen mod fronten af computeren og derefter fjerne det og de vedlagte kabler fra kabinettet .
10 .
Placer den nye strømforsyning i kabinettet , og skub det så langt tilbage mod bagvæggen som muligt . Hvis det ikke er helt på bagsiden af computeren det optiske drev vil ikke passe .
11 .
Slut strømforsyningen kabler , satte dem tilbage i montering kroge , og derefter udskifte strømforsyningen kabeldækslet . Sæt dækslet i en vinkel , så fanerne faldt på plads , så læne det tilbage , og skub den ned, indtil det sidder på plads . Udskift monteringsskruer på strømforsyningen kabeldækslet .
12 .
Sæt de fire sekskantede skruer i bunden af strømforsyningen . Skub harddiske du har fjernet tilbage i båse tre og fire . Hvis der ikke var harddiske i disse båse til at begynde med , skal du blot udskifte monteringsbeslag . Udskift PCI -kort du har fjernet så godt.
13 .
Slut strøm-og fladkabler til den optiske drev , og skub derefter det optiske drev transportøren tilbage på plads .

14 .
Sæt siden på , og luk låsen på bagpanelet for at låse det på plads .


Previous:nothing Next:canon S900 printerspecifikationerne



 

Kommentarer

Code:
change