Tektronix G35 specifikationer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-14

Den Tektronix G35 er en kraftfuld all- in-one netværk testværktøj , der anvendes til at teste mobil-og netværksenheder på forskellige netværksprotokoller og belastninger . Det understøtter mere end 3. 000 netværksprotokoller , herunder 3G grænseflader , og kan simulere en hel bredbåndsnetværk i trafikken . Enheden er tilpasset hver enkelt ansøgning og brugerens specifikke behov .

fysiske kendetegn og Power

Den Tektronix G35 Enheden er omkring 13 og en halv inches høj med låget på , 14 og en halv inches lang og 19 inches dyb , og vejer 26 og en halv pounds . Det bruger en 350 watt AC- strømforsyning . Det omfatter en farve skærm og et tastatur . Den bærbare udgave har fem slots til test nævn, og rack-version har 13 pladser . I begge versioner , er en af de slots taget op af de vigtigste processorkortet .

Test Forum og software

Den G35 er tilpasses fuldt ud med forskellige test boards , så en række forskellige konfigurationer er til rådighed . Værten processorkortet bruger en højtydende Intel-processor , og mindst 1 GB RAM. Operativsystemet er en integreret version af Windows XP . De vigtigste omfatter bestyrelsen fire USB 2,0 -porte , en DVI-I-stik og fire Gigabit Ethernet interfaces , som er bagudkompatibel med 10/100 Base-T netværk . Test boards er til rådighed for E1 og T1 transmissionshastigheder. Hver bord leveres med to simulering stik , der forbinder med en 15- bens DB stik , som hver indeholder to sendere og fire modtagere til E1/T1 signaler . Hvert bræt kan simulere på fire separate porte eller simulere på to og overvågning af to. Den gigabit Ethernet omfatter bestyrelsen to Gigabit Ethernet- porte til at teste IP-baserede netværk . Systemet understøtter mere end 3. 000 netværksprotokoller , der anvendes i mobile netværk , og en række af software -pakker er tilgængelige til at løse forskellige behov . Du bør kontakte en forhandler for at få oplysninger om specifikke hardware -og software-pakker , da systemet er skræddersyet til hver applikation .

Test

Systemet kan udføre funktionstest af specifik protokol lag , eller hele netværket noder og delsystemer , som samt test interoperabilitet mellem forskellige netværksteknologier og test af kapaciteten i et enkelt netværk node . Det genererer simuleret bruger trafik som tale fra lydfiler gemt på systemet , samt video og andre typer af data. Overvågningen værktøjer har filtre , der kan indstilles til at finde netop de data , du har brug for , og det fulde session kan gemmes til offline analyse . Samt FREMGÅR scripts , give softwareværktøjer brugeren et grafisk miljø, hvor du kan trække og slippe simulering elementer som data, kilder og pakke generatorer i et flow chart interface , og tilpas hvert enkelt element i testen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan scanne med Toshiba e - studie 655 på en mac 

Kommentarer

Code:
change