Toshiba M45 specs

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-11

Toshiba M45 satellit laptop er en lille netbook , der var designet til at hjælpe brugerne med at få deres arbejde mens de er på farten. Selv om det ikke kan være den hurtigste , hårdeste computer på markedet , er det stadig besidder nok strøm til at udføre almindelige bærbare opgaver , som at se en film eller tage sig af nogle e-mails eller en sen nat bog rapport . Der er to modeller af M45 til rådighed, men begge har den samme hardware specs . Den eneste forskel mellem S169 og S1691 er operativsystem-Windows XP Home til SI69 og Windows XP Professional for S1691 .

Hardware

Toshiba M45 kører på en 1. 60GHz Intel Celeron Processor , med en integreret video -og lydkort . Den bærbare computer er konfigureret med to pinde af 512 DDR SDRAM , og har en 80 GB harddisk . Det er også udstyret med en S-Video output port , tre USB 2,0 -porte , og de traditionelle Ethernet- forbindelsen port .

Multimedia Support

Den M45 har mikrofon og audio -out stik for tilslutning til venner eller lytte til musik . Du kan også gøre brug af computerens dvd- SuperMulti drev , der er forenelig med de fleste almindelige dvd- formater , inklusive dual-layer diske, der kan holde mere end otte gigabyte data .

Fysisk Specs

Den bærbare computer vejer omkring 6 pounds afhængigt af hvordan det er konfigureret med en 15,4- tommers LCD- skærm , der opererer på en native opløsning på 1280 x 800 . Den M45 er 14,17 inches lang og 10,6 inches lang , og 1,45 inches høj når den er lukket . Det kører på et genopladeligt batteri, der giver en gennemsnitlig brugstid på to timer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en gateway xhd3000 video flimmer problem 

Kommentarer

Code:
change