canon S900 printerspecifikationerne

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-07

Canon S900 er en foto- kvalitet inkjet printer . Det udmærker sig ved sin balance mellem høj hastighed og høj udskriftskvalitet , som begge er på grund af sin brede printerhoved . Det bruger seks separate blæktanke , der er forbundet til et rekordniveau 3. 072 blækdyserne . En anden funktion i S900 er kant udskrivning , hvilket betyder, at billedet er forstørret lidt ud over grænserne i den valgte papirstørrelse .

Kvalitet og blæk

Canon S900 har en termisk boble ink-jet print hoved , som er udskiftes af brugeren . Den udskriver billeder med dråber så små som 4 picoliter . Den maksimale prikker per inch er 1200x2400 . Printhovedet holder seks patroner af hurtig-tør vandbaserede farve i sort , cyan , magenta , gul , lys cyan og lys magenta . Producenten hævder, at farven er lys-hurtig i op til 25 år , når det bruges med Canon Photo Paper Pro medier .

Hastighed og Papir

Det S900 kan udskrive op til syv sider i minuttet , det være sig monokrom eller delvis farvet tekst sider. Foderet kan holde op til 100 sider almindeligt papir , men det anbefales , at blankt fotopapir indgå i printeren ét stykke ad gangen . Papirgangen er en moderat bøjning sti , og det kan udskrive konvolutter , transparenter , almindeligt papir og karton i vægt op til 245 gram per kvadratmeter .

Andre specifikationer

Producenternes støj rating for S900 er 37 A-vægtede decibel . Den kan sluttes til en pc via USB 1,1 , og er kompatibel med Mac så godt. Det understøtter ikke stand- alone print , PRINT Image Matching eller udskrivning direkte fra kameraer . Det kommer med driver software. Den måler 17,4 inches med 12,6 inches med 7 . 3 inches . Den vejer 12. 8 pounds .


Previous:nothing Next:raid afstribning vs spænder 

Kommentarer

Code:
change