geninstallation af en cpu

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-29

Geninstallation din computers CPU er en meget ømtålelig opgave , som skal håndteres med stor forsigtighed . Problemet er , at en CPU vil have hundredvis af bittesmå ben , der skal glide perfekt ind i sprækken på dit bundkort . Hvis du bøjer nogle af dem , er det næsten umuligt at løse dem , og du kan ende med at ødelægge din CPU i processen . Heldigvis gør den enkelte arbejdsplads ikke kompliceret . Det kræver blot tålmodighed

Du skal bruge: .
CPU
Kølelegeme /blæser -enhed ( typisk kommer med CPU ) .
Termisk fedt .


1 .
Rør metaldele på din computer sag til jorden selv . Dette vil forhindre udledning af statisk elektricitet , som kan have opbygget på fingerspidserne og kan forårsage alvorlige skader på følsomt udstyr inde i computeren.
to .
Find slot til din CPU . Hvis du geninstallerer det , foreslået som ovenfor , bør dette være temmelig simpelt. Men selv hvis du re- installerer det til en helt ny bundkort , CPU slot er ret umiskendelig . Det er typisk hvid og vil have hundredvis af bittesmå huller .
3 .
Åbn armen ved siden af din CPU slot . I de fleste tilfælde , vil du bemærke en pil på CPU slot som matcher op til koniske spidsen af din CPU . Nogle gange vil CPU have en pil så godt. Du er nødt til at line op CPU over hullerne , så benene passer ind i hullerne ( brug pil og tip til at guide dig ) . Det vil ikke blot falde på plads . Men du ønsker at se, at hullerne klart kampen op .
4 .
Tryk godt ned , men forsigtigt på din CPU . Du vil føle let modstand , men ikke meget. Hvis CPU'en ikke synes at være at gå ind på alle , stop straks dobbelttjekke at din CPU er linet op korrekt med åbningen . Hvis det ikke er , fastsætte tilpasning. Hvis det er linet op korrekt , dobbelttjekke , at ingen ben er bøjet. Hvis ben er bøjet , se tips .
5 .
Anvende nogle termiske smøremiddel til toppen af CPU , i midten ( en dråbe eller to vil være fint ) . Spred det rundt med fingrene , så det jævnt frakker toppen .
6 .
Placer din CPU blæser og køleplade ( de typisk kommer som en enhed ) oven på CPU . Du vil bemærke støtte riller på begge sider af CPU slot , hvor beslag på blæseren /køleprofil skal hooked i. Vær sikker på at få den hooked ind på hver side . Når du har gjort det , skal du lukke løftestang for ventilator . Sæt blæseren magt i bundkortet ( se din bundkort manual for , hvor stikket er Hint : . Det er normalt en fire -bens stik tæt på CPU slot ) .

gode råd og advarsler


 • Hvis dine ben er bøjet , vil du højst sandsynligt har brug for en ny CPU . Men hvis du synes, at bare en eller to ben er bøjet, og dem kun lidt , kan du være i stand til at løse problemet ved meget, meget forsigtigt at anvende en kanyle næse tænger til at bøje dem tilbage i form . Bemærk at dette er en yderst delikat operation og meget få mennesker lykkes . Hvis din CPU er dyrt , kan det være bedst at bringe det til en professionel til at se, om de kan løse problemet .
 • Vær meget forsigtig med ikke at bøje benene på din CPU . Dobbelt og tredobbelt kontrollere , at CPU'en er justeret korrekt på dit bundkort , før du trykker det ind i åbningen . Når benene begynder at bøje , det er meget , meget svært at lave , hvis det kan fastsættes på alle .


 • Previous:nothing Next:importere fysiske maskiner til vmware   

  Kommentarer

  Code:
  change