gør pc ram begrænser processor hastighed ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-19

RAM eller Random Access Memory , der er installeret i en pc ikke direkte begrænser hastigheden på processoren , men kan være en performance flaskehals i et edb -system . Det kan konfigureres på en uovertruffen måde med andre systemkomponenter eller kan ikke være nok for den ønskede henblik på pc'en

Match Hukommelsesfrekvens til Processorhastighed

Når du køber RAM til en PC , det er klogt , men ofte dyrere , til at matche det så meget som muligt til hastighed på processoren . Processorer er i stand til at opdage langsommere RAM og kommunikere på en passende sats , men dette reducerer systemets ydeevne . Selv processorhastighed selv er upåvirket , er hele systemet er begrænset til den hastighed , hvormed RAM er vurderet , når processoren sender og henter data fra det . Systemets ydeevne dermed nedbryder .

Match Hukommelsesfrekvens inden Memory Banks

Hukommelsesmoduler bør modsvares inden hukommelsen banker hvor det er muligt at opnå de bedste resultater i en pc . Brug hukommelsesmoduler af forskellige hastigheder inden for hukommelse banker vil få processoren til at få adgang til hver hastighed af de lavest rangerede modul .

Brug nok hukommelse til godt system Performance

Som operativsystemer bliver mere feature-rige , men også en tendens til at kræve mere hukommelse for at køre mere kompliceret programmer effektivt . Brug den mindste mængde hukommelse kræves af operativsystemet , vil normalt resultere i dårlige resultater . Når hukommelsen-intensive programmer til at køre ud af fysisk hukommelse i RAM, er indholdet af hukommelsen " søgte " til meget langsommere disk . Denne " disk Prygl " resultater i dårlige resultater .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en Asus Silent Knight på en ASUS M2N - E SLI bundkort 

Kommentarer

Code:
change