grundlæggende elementer i bølgelodning

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-30

Bølgelodning er en produktionsvirksomhed teknik, der anvendes til at lodde de mange tilslutninger af en printplade . En enkelt stykke udstyr ruller over printpladen som en bølge . Dette kan kun udføres med printplader ( PCB ) , der allerede har prægningen for fører af transformere og ledninger , der skal indsættes . Bølgelodning har et par grundlæggende principper, som er i overensstemmelse hele elektronik industrien .

Fluxing

Flux er et produkt , der ofte bruges , når lodning metaller sammen . Den flux varmer op og beskytter objektet fra brændende under ekstreme varme proces, der får banen klar til lodning . Fluxing er en proces , der også bruges af blikkenslagere før lodning VVS samlinger på kobber og messing rør .

Infrarød Forvarm

For at undgå skader på kredsløbet , printet er super opvarmet med infrarød varme fra bølgelodning maskine . Da maskinen bevæger sig i kredsløbet over den infrarøde varmelegeme , den flux bliver meget varm sammen med forbindelsen point .

bølgelodning

Med kredsløbet varme , det loddemetal flyder over en hævet del af maskinen , at kredsløbet bliver blidt blive guidet forbi. Som varm væske lodde hits tilslutningspunkterne , det bindes stikkene til kredsløb færdiggøre forbindelser . Den flux holder bunden af banen , der er udsat til den bølge lodde klistrer til det , der kun tillader det loddemetal at trænge ind gennem forbindelsen point og sikre forbindelser korrekt .


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en pc som en multimedie-enhed 

Kommentarer

Code:
change