hvad er et bærbart medie drev ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-21

En bærbar Media Drive er kort , præcis, hvad det siger, det er : en bærbar stykke hardware , som du nemt kan bære rundt med dig . Der er mange forskellige mærker af bærbare medier drev . Hver række i pris , afhængigt af hvor meget plads du vil have

Du skal bruge:
en tom blækpatron
. En forudbetalt mailer .

Funktion

En bærbar Media Drive giver en plug -and-play oplevelse , hvilket gør det let håndterbare , når overførsel af filer . Du kan gemme filer , musik og videoer på det , så du ikke behøver at rod op din bærbare computer . Endnu vigtigere er, kan du også bruge den som lagerplads til, at hvis din bærbare computer fejl , behøver du ikke miste alle dine data .

Ekstra funktioner

Et stort plus side til en bærbar media drev er plug- and- play -funktionen . Hvis du gemmer film på det , kan du blot tilslutte det til dit tv og se dine film på en storskærm . Det er straks mindre besvær end at tilslutte din lapop til dit TV og sjovere end at se filmen på en bærbar computer .

Pris

Bærbar mediedrev generelt spænder fra omkring $ 70 til $ 120 . Enheder, der er i den lavere ende af prisintervallet vil have omtrent 320 lagerplads . De $ 120 Modellen skal opbevare ca 640GB .


Previous:nothing Next:hp dc5800 kompatible CPU’er 

Kommentarer

Code:
change