hvilken slags printere og højttalere gå med en dell ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-22

Mulighederne for printere og højttalere arbejder med Dell brand computere afhænger mere af computerens styresystem end mærke og producent af disse enheder . For de fleste Windows-operativsystemer , er en bred vifte af printere til rådighed , der er både Dell mærke og ikke-Dell mærke. Højttalere , der passer den rigtige port på computeren tårnet er som regel " plug and play ", hvilket betyder , at disse periphreals er i stand til at være tilsluttet og bruges med det samme med nogen nødvendig installation af drivere .

Dell Brand printere

Dell V313 All-in- One printer giver mulighed for at udskrive samt scanne og kopiere alle papirarbejde nødvendigt. Det leveres også med en let at bruge funktioner , der gør det muligt at søge flytbare medier , såsom SD kort, og udskrive filer direkte fra dem . Denne enhed udskriver på 33 sider i minuttet i sort blæk , eller 30 sider i minuttet i farver . Selv om alle ledninger er indeholdt i boksen til tilslutning til computeren , vil særlige ledninger der skal købes for ting som direkte -fra-kamera udskrivning .

Dell Brand Højttalere

Dell AX210 USB stereo højttalersystem giver dig mulighed for at afspille lyde fra enhver Dell-computer , der har en ledig USB -port på computeren tårnet . Boksen indeholder to slanke mat sort talere og alle de nødvendige ledninger . Disse højttalere tilbyder ikke en knægt i forbindelse personlige hovedtelefoner til , men de tilbyder en mute -knap på bagsiden og en knop volumenkontrol på forsiden . På power-knappen er placeret på bagsiden . Disse højttalere stik i computeren og kræver en uafhængig strømforsyning , som fra strimlen levere strøm til computeren .

Andre Brand Printere

Hewlett Packard 's Deskjet 3000 printer tilbyder trådløs opkobling , så du kan sende billeder og nødvendige filer direkte til printeren uden at skulle slutte den til din computer . Driverne til dette system nemt at arbejde med alle Dell-computer kører en passende Windows eller Apple -operativsystemet . Blækniveauet overvåges konstant og vises løbende på LCD -skærmen er placeret på fronten af skærmen . Denne printer udskriver på 20 sider i minuttet i sort og kun 16 sider i minuttet i farver .

Andre Brand Højttalere

Logitech Z130 højtalere tilbyder både USB og standard højttaler tilslutninger i boksen . Disse skinnende sort højtalere viser en lille hovedtelefonstik på højre side højttaler , samt en power-knappen og volumenknappen på samme boks . Disse højttalere skal sættes i en strømkilde samt i computerens tårn .


Previous:nothing Next:grafikkort , der er kompatible med Quadro NVS 285 

Kommentarer

Code:
change