hvordan du fjerner en adgangskode på bios

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-08

Den grundlæggende input output system , eller BIOS , er indlejret i computeren og er det første kode udført af en opstart computer . BIOS bruges til at indlæse operativsystemet indleder hardwareenheder og lokaliserer software installeret , når en computer starter . Nogle velrenommerede hardwareleverandører låse op BIOS område, så brugerne ikke kan foretage ændringer og eventuelt skade computeren . Men i tilfælde af at hardware ændringer på computeren , skal brugerne at få adgang til BIOS . Der er forskellige måder at omgå eller fjerne en BIOS-adgangskode .

Fjernelse af CMOS-batteriet


1
Udtagning af CMOS- batteriet . er den nemmeste måde at fjerne en BIOS-adgangskode . Luk computeren ned . Afbryde strømmen til computeren og USB -enheder , skal du åbne den stationære computer tilfældet , finde CMOS batteriet på computerens bundkort . Sørg for, at den er tilgængelig og aftagelig . De fleste af computere bruger en mønt celle CMOS-batteriet , der er omkring 1 /2 tommer i diameter .
2 .
Hold kanten af batteriet og træk det ud fra beholderen . Nogle bundkort har et klip til at holde den nede . Hvis dette er tilfældet , skal du holde klippet med den ene hånd og bruge den anden hånd til at trække det op . Nogle fremstiller det ikke tilladt at batteriet skal fjernes. Derfor vil denne metode ikke arbejde på computere med et batteri , der ikke kan fjernes . Du kan bruge andre metoder , såsom at køre software til at fjerne BIOS-adgangskode . Disse freewares omfatter ! BIOS og BIOS 1. 35. 1 .
3 .
Sæt batteriet tilbage efter 10-25 minutter . Opstart af computeren , gå ind i BIOS igen . Der bør ikke være password denne gang . Du kan ikke bare slukke for computeren , eller tag stikket fordi disse indstillinger er drevet af CMOS- batteriet . Når du fjerner batteriet , vil computeren ikke holde sin hardware indstillinger , herunder BIOS password .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en bærbar computer op til et tv 

Kommentarer

Code:
change