hvordan du foretager fejlfinding bror scannere

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-15

Brother fremstiller alt- i-en printere , der har indbygget scannere . Disse enheder giver dig mulighed for at scanne billeder og dokumenter og gemme dem på din computers harddisk . Nogle gange kan du løbe ind i problemer ved hjælp af din Brother scanner . For eksempel kan du modtage fejlmeddelelser , der forhindrer scanneren i at fungere . Men mange af disse problemer kan løses ved hjælp af forskellige fejlfindingsteknikker

Du skal bruge: .
PaperPort scanningssoftware
Brother scanning programopdatering .


1 .
Dobbeltklik på Brother PaperPort ikonet på computerens skrivebord for at starte Brother scannerhjælpeprogrammet , hvis du rutinemæssigt får TWAIN fejlmeddelelser under forsøget på at scanne dine dokumenter . TWAIN er kommunikationssoftware mellem scanneren og printeren . TWAIN fejlmeddelelser angiver, at din computer ikke er i stand til at forbinde til din Brother scanner . Klik på "File " -fanen og vælg " Scan eller hent foto "-fanen . Find den drop- down menuen under overskriften titlen " Drivers ". Dobbelt -klik på " TWAIN " driver og tryk på " Anvend "for at indstille det som standard driver til dit Brother scanner . Scan en test dokument for at sikre, at du ikke fortsætter med at modtage en TWAIN fejlmeddelelse .
2 .
Tryk på " Menu " knappen på din Brother scanner til at øge scannerens opløsning , hvis OCR funktion, som kan læse type-skrevne data og overføre det til et tekstdokument , fungerer ikke . Rul gennem de forskellige muligheder ved hjælp af retningstasterne , og vælg indstillingen med titlen " 3 . Scan ". Tryk på " Up " pil for at øge scannerens opløsning og tryk på " OK " for at afslutte scannerens indstillinger .
3 .
Download Brother-softwaren patch ( se Resources) , hvis du er i stand til at scanne ved hjælp af din Brother- scanner med Windows XP-operativsystemet . Dobbelt -klik på den software , og vælg din model af scanneren fra en drop -down boks , samt den metode, hvor du tilslutter printeren . Tryk på " OK " for automatisk at afinstallere den gamle firmware til din Brother scanner og erstatte den med den opdaterede lappet firmware . Genstart computeren for at fuldføre firmwareopdateringen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en dell Pentium M processor laptop til Intel quad 

Kommentarer

Code:
change