hvordan du gør din pc hd

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-28

High -definition tv og film har været talt om og arbejdet på i mange år, men mediet er nu hverdagskost, og forbrugerne sætter pris på den kvalitet forskel. Selvom du måske brug for at få et nyt tv for at se forskellen i din stue , computerskærme og systemer er mere parate til at håndtere high definition , og du vil sandsynligvis mærke kvaliteten af HD endnu mere på din computer .

Du skal :
Grafikkort
. HD optisk drev .
Monitor .


1 .
Åbn din computer sag , skrue dækslet fra bagsiden af sagen . Vær sikker på at skubbe nogen knapper eller Udløsningskontakterne at åbne din sag , hvis det har disse funktioner .
2 .
Fjern dit nuværende grafikkort . Skru den fra bundkortet , og løft den ud . Læg i en ny video kort, der har nok hukommelse til at håndtere video i høj kvalitet .
3 .
Åbn et drev slot i fronten af sagen . Fjern midlertidige dækning slot at gøre dette , bukning det ud af stedet inde fra tilfældet . Skub HD optiske drev på plads og skru den ind i sagen . Tilslut et strømkabel fra strømforsyningen , og tilslut en datakabel fra drevet til bundkortet 's SATA eller IDE tilslutning , afhængigt af dit drev og bundkortet .
4 .
Opdat¨¦r din skærm, hvis det er en gammel en . Bare koble skærmen fra grafikkortet og stik i den nye . Sørg for, at du køber en skærm , der passer til dit grafikkort tilslutning .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter stik på pc tårne 

Kommentarer

Code:
change