hvordan du installerer eksterne swappable harddisk på mac pdf

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-18

En ekstern , swappable harddisk er en enhed , du kan bruge på forskellige computersystemer . Dette giver dig mulighed for at redde data fra en computer og derefter overføre den til en anden , uden at have et netværk , der oprettes i hjemmet eller på kontoret. Det er endda muligt at bruge eksterne swappable harddiske på en Mac-computer til at uploade eller downloade PDF- filer

Du skal bruge: .
Mac ekstern harddisk
USB- kabel .


1 .
Tjek den eksterne harddisk for at sikre den understøtter brug på en Mac . Disse oplysninger er angivet både på emballagen af harddisken og i brugermanualen .
2 .
Sæt den ene ende af USB- kablet i USB- porten på den eksterne harddisk , derefter slutte den anden ende af kablet i en USB- port på Mac . Power på harddisken og en flytbar enhed vises på Mac 's skrivebord.
3 .
Find den PDF- fil, du vil downloade til harddisken . Klik og træk den over på den aftagelige ikon. Dette kopierer filen til harddisken .
4 .
Upload PDF -filen på Mac ved at dobbeltklikke på den flytbare enhed ikonet derefter klikke og trække filen fra listen over filer på computeren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overclocke en AM2 5200 Windsor 

Kommentarer

Code:
change