hvordan du installerer en Asus Silent Knight på en ASUS M2N - E SLI bundkort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-18

Asus Silent Night er et eftermarked CPU køler til gamere , overclockere og hardware entusiaster . Installation af en CPU køler er nok den vanskeligste del af en brugerdefineret computer bygge , og det er ikke lettere ved at tilføje en overdimensioneret køligere som denne . Før du forsøger en installation , skal du være meget fortrolig med computerens hardware og pc- opgraderinger i al almindelighed , hvis du ikke har bygget den computer , du arbejder på , er det nok bedst at overlade det til en tekniker . Du bliver nødt til nøje at placere computerens kabinet for at få den bedste vinkel og løftestang for hvert trin .

Du skal bruge:
Custom-samlet pc
. Asus M2N-E SLI bundkort .
Asus Silent Night CPU køler .
Lille stjerneskruetrækker.
Termisk paste .
Mønt eller barberblad .


1 .
Sluk computeren og fjerne al magt og datakabler . Anbring computeren på en ren og stabil bord . Brug stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne på venstre og højre adgang paneler på plads . Fjerne både paneler og sæt dem til side .
2 .
Fjern bestanden CPU køler skruer fra din Asus M2N-E SLI bundkort med fingrene eller stjerneskruetrækker . Bemærk placeringen af monteringshullerne . Fjern køligere 's stikket fra bundkortet , træk bestanden køligere ud og sæt den til side .
3 .
Find AM2 -og bagside støtte plader i Silent Knight detailemballager. ( Der er seks forskellige sæt af plader i alt-Sørg for at du har AMD AM2 sokkel plader Ingen andre plader vil arbejde med din Asus M2N-E SLI bundkort . ) Skru rygstøtten pladen i støtte huller på bagsiden af bundkortet , lige bag CPU bugten . Forsøg ikke at bore din egen huller , kun bruge dem, der allerede er fastsat i bundkortet
4
Skru den forreste monteringspladen på plads rundt om toppen af CPU bugten . . Hvis der er nogen intern strøm eller data kabler i nærheden af CPU bugten , flytte dem til side , eller tag stikket dem . Lav en note af deres rigtige placering til senere genmontering .
5 .
Fjern alle tørrede termisk paste fra toppen af CPU med en mønt eller barberblad . Placer en ært dråbe frisk kølepasta oven på CPU .
6 .
Sæt Silent Knight køler ned på den CPU , som bringer kontakt plade med selve CPU'en og monteringshullerne med deres tilsvarende huller på monteringspladen . Skru køleren på monteringspladen . Fastgør køleren ledningen på plads på bundkortet .
7 .
Udskift alle interne beføjelser eller datakabler fjernet under installationen . Placer højre og venstre adgang paneler tilbage på plads og erstatte deres skruer . Sæt al magt og data kabler til computeren og tænde den .

gode råd og advarsler


 • Asus Silent Knight er flere gange større end en bestand AMD CPU køler . Det kan ikke passe i mindre computer sager , og store grafikkort eller andre dele som en eftermarkedet Northbridge køler kan være uforenelig med den koldere i visse konfigurationer .
 • Du bliver nødt til at lægge computeren på forskellige sider for forskellige skridt : at skrue bagpladen på kræver bagsiden af bundkortet til at leve op ; foran plade kræver forsiden af bundkortet til at leve op osv. Vær meget forsigtig , når du flytter computeren . Hvis Forsamlingen er for tung for dig at sikker håndtering alene , kan du ønsker at fjerne bundkortet og fastgør køleren separat , eller bede en ven om hjælp .


 • Previous:nothing Next:msi vr340 specs   

  Kommentarer

  Code:
  change