hvordan du tilslutter en pc laptop til dvi Apple-skærm

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-31

Apples serie af Cinema Display computerskærme ofte er vurderet blandt de bedste til rådighed for forbrugerne . De er ikke billige , men deres minimalistiske design og høj kvalitet IPS paneler gør dem en favorit af grafiske designere , fotografer og andre visuelle fagfolk . Apples Mac -computere til tider ikke passer disse skærme samt en Windows-computer , så nogle forbrugere kombinerer en Windows bærbar computer med en Apple- skærm . Apple Cinema Display -skærme bruger en Digital Video Interface ( DVI ) stik .

Du skal bruge:
Windows laptop med DVI- eller VGA -port
. Digital Video Interface ( DVI ) kabel .
VGA-DVI adapter ( hvis påkrævet ) .


1 .
Tænd den bærbare computer og Apple skærmen . Log ind på den bærbare computer .
2 .
Sæt DVI -kablet til bagsiden af skærmen . Overhold arrangement af benene , baren /cross ben er på den ene side , og kan kun indsættes på en måde . Sno fingerskruer er knyttet til kabel i trådene i skærmen .
3 .
Sæt den modsatte ende af DVI -kablet i den bærbare computer på samme måde . Hvis den bærbare computer kun har en VGA -port , skal du sætte kablet i en VGA-DVI adapter , sæt derefter adapteren til den bærbare 's VGA -port .
4 .
Højreklik på computerens skrivebord . Vælg " Egenskaber " og derefter klikke på fanen "Indstillinger" . For Vista -brugere , skal du vælge " Personlige "og derefter " Display-indstillinger . " For Windows 7 -brugere . klikke på " Skærmopløsning " fra højre-klik menu .
5
Aktiver den eksterne skærm ved at klikke ved siden af " Udvid skrivebordet til denne skærm "-feltet . Klik på " OK ". Gentag Trin 4 og ændre opløsningen og /eller overvåge opsætning til din smag .

gode råd og advarsler


  • Nogle Apple skærme har kun DisplayPort indgange . Næsten ingen mainstream bærbare understøtter denne port . Selvom det er muligt at købe en adapter til Dual-Link DVI- porte til DisplayPort , prisen for denne del øger omkostningerne ved at bruge skærmen . Hvis du planlægger at bruge en pc med en Apple- skærm , sørg for at det understøtter DVI -standarden.


  • Previous:nothing Next:ram begrænsninger i MS Word     

    Kommentarer

    Code:
    change