hvordan du udskifter stik på pc tårne

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-28

Der er mange former for tilslutning stik på en computer -system , der spænder fra USB -porte til lyd -stik til video output . Lejlighedsvis vil stikkene mislykkes , hvilket forhindrer dig i at bruge hardware tilslutningen . Det er muligt at erstatte disse stik , uanset tilslutningstype . Gør det gør det nødvendigt at åbne op for edb-systemet , men bør tage kun et par minutter til at udføre

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker
. Driver installations-cd'en .
PCI -kort .


1 .
Bestem stik , der ikke fungerer . Dette vil fortælle dig , hvad PCI kort du har brug for at købe . Hvis lydstik ikke virker, skal du bruge et nyt lydkort . Hvis computerskærmen displayet er problemet , du har brug for en ny video -kort. Hvis USB -forbindelse portene er ikke , du har brug for en ny USB -kort .
2 .
Power ned for computeren , fjerne kablerne fra systemet og skru Phillips skruer på bagsiden af PC kabinet . Skub af sagen for at afdække det indre af systemet .
3 .
Se mod bagsiden af computeren . Der er en større computer bundkort med vandrette striber vender bagsiden af tårnet . Disse er PCI -kort slots og er vant til at installere ekstra hardware .
4 .
Find kortet med stik, der ikke fungerer . Du er i stand til at se stikkene på ydersiden af computeren , som linje op med kortet på indersiden af systemet . Skub op på den lille håndtag er placeret på hver side af kortet, der huser stik . Dette låser kortet fra PCI-kort slot . Fjern kortet , når hardwaren er ulåst .
5 .
Skub i erstatning kortet , og tryk derefter låsene ned for at sikre kortet i computeren . Luk op i systemet , så stram Phillips skruer og sæt kabler på plads igen .
6 .
Tænd computeren og indsæt driver installations-cd'en . I et øjeblik en chauffør installationsguiden belastninger på skærmen . Følg anvisningerne i installationsguiden til helt oprette nye udskiftningen knægte i PC kabinet .


Previous:nothing Next:hvad er PC2 hukommelse kompatibilitet ? 

Kommentarer

Code:
change