hvordan indbygget mobilt bredbånd arbejde ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-21

Mobilt bredbånd , også kendt som et trådløst WAN , er en teknologi , der tillader dig at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af samme teknologi, som du bruger til at foretage opkald på din mobiltelefon . Der er to måder at få adgang mobile bredbånd : gennem brug af en ekstern adapter kort, som du indsætter i din computer , eller via indlejrede komponenter i computeren

Sådan fungerer det

Med indbygget mobilt bredbånd , er antennen placeret nær toppen af computeren , som regel bag en laptop skærm . Placeringen af antennen er med til at skære ned radio interferens fra andre komponenter i computeren .

Fordele

I 2006 udgav markedsstrategi konsulentfirma IGR en rapport noterer sig fordelene ved indbygget mobilt bredbånd i forhold til en ekstern kort . Eksterne kort og antenner er lettere til skade. Indlejrede komponenter giver tættere integration med den hardware og forbindelsen software giver hurtigere hastigheder . Indbygget i bredbånd kan også koste mindre end at bruge en adapter kort .

Sådan bruges mobilt bredbånd

Du får adgang til mobile bredbånd funktionerne på din computer , vil du have en konto via en trådløs luftfartsselskab. Antennen inde i computeren vil derefter finde et trådløst signal på samme måde, at din mobiltelefon finder et signal . Det kan bruges overalt, hvor du kan få en mobiltelefon signal .


Previous:nothing Next:hvad er et bærbart medie drev ? 

Kommentarer

Code:
change