hvordan man etablerer en pc som en multimedie-enhed

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-30

Personlige computere er meget magtfulde og også meget alsidig i de opgaver, de kan håndtere . Næsten alle pc'er kan bruges til multimedie formål , men på grund af de mange forskellige software og hardware , der er tilgængelig, du gør din computer endnu bedre rustet til at arbejde som en multimedie-enhed og har at være det primære funktion . Der er imidlertid kompromiser , der skal overvejes , når du beslutter dig for at gøre en multimediecomputer

Du skal bruge: .
Lydkort
. Videokort .
Harddisk.


1 .
Beslut om placering og brug af din multimedie-PC . Hvis du vil holde pc'en i stuen eller et andet tilsvarende område , skal du være opmærksom på at få ekstra stille computer harddiske , blæsere og grafikkort og en måske endda erstatte tilfældet med en , der virker bedre for placering og er god til at sprede varmen .
2 .
Installer en høj kvalitet lydkort . Du vil have noget , der har flere udgange til et højttalersystem , som surround sound. Åbn kabinettet , og sætte kortet i en åben kortholderen og skru det på plads .
3 .
Vælg og installere et skærmkort . Disse kort har flere input-og output muligheder , så du kan se og optage tv og andre medier på din computer eller fra din computer til et tv . Fjerne alle eksisterende videokort og indsætte videoen kortet i det åbne kortstikket .
4 .
Slut en ekstra harddisk til at holde en stor multimedia -filer. Skru harddisken på indersiden forsiden af sagen . Tilslut en strømtilslutning fra strømforsyningen og tilslutte datakablet fra drevet til dit bundkort . Kontakt din manual for at afgøre, hvilke harddiske dit bundkort understøtter , hvor forbindelsen er, og hvis der er nok tilslutninger til at understøtte mere end én harddisk .
5 .
Genstart computeren og installere drivere og software , der fulgte med hardwaren . Du kan få brug for at købe ekstra software afhængigt af , hvordan du ønsker at bruge computeren .


Previous:nothing Next:geninstallation af en cpu 

Kommentarer

Code:
change