hvordan man kan afbryde optiske drev på en pc

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-08

En personlig computers optiske drev , også kendt som en cd /dvd- drev , giver dig mulighed for at læse fra optiske medier som cd'er og dvd'er . Frakobling af en optisk drev fra en computer kan være nødvendig , hvis det er defekt og skal udskiftes . Du skal fjerne optiske drev forsigtigt for at undgå at beskadige andre interne hardwareenheder

Du skal bruge: .
Philips skruetrækker
Computer manual .


1 .
Luk computeren, og fjern strømkablet eller kabler og enheder tilsluttet til den. Brug en stjerneskruetrækker til at åbne din computer kabinet . Hvis kabinettet har en speciel udformning , og du er ikke sikker på hvordan man åbner den , høre den computer manual for specifikke anvisninger .
2 .
Find " drevpladser " på den ene side af computerens kabinet , hvor harddiske og optiske drev er installeret . Tag netledningen og IDE fladkabel tilsluttet på bagsiden af det optiske drev . Hvis du har to optiske drev , der deler en enkelt IDE -kabel , skal du afmontere den anden ende af det optiske drev fra bundkortet havnen og tage det ud af computerens kabinet. Hvis dit optiske drev deler en enkelt IDE- kabel med din harddisk , skal du lade båndkablet knyttet til bundkortet .
3 .
Skru optiske drev og trække den fra sin drevbås meget nøje samtidig sikre , at de andre interne enheder er intakte . Gør det samme til de andre optiske drev i computeren .
4 .
Luk computerens kabinet. Sæt tilbage kabler og perifere enheder , du har fjernet tidligere og derefter tænde computeren.


Previous:nothing Next:hvordan man laver en flash- drev startes fra en iso -fil 

Kommentarer

Code:
change