hvordan man kan erstatte en server bundkort

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-22

En server håndterer og lagrer alle en brugers computer -data. Den køre 24 timer i døgnet , syv dage om ugen . Givet sin strenge arbejdsbyrde , kan de interne komponenter på serveren tager en slå . Af denne grund , kender designere vigtigheden af at gøre det hurtigt og nemt at udskifte dele . Hvis du har brug for at udskifte et bundkort , først for at du får den rigtige model til dit system
1 .
Bestil en erstatning bundkort fra producenten . Give serienummer og kode.
2 .
Sluk for serveren og afbryd alle eksterne enheder , tastatur , mus , Ethernet wire og netledning . Læg server på sin side . Fjern de to skruer på bagsiden holder adgang bakken til sagen .
3 .
Tag ledningsnettet fra bundkortet . Dette er en enkelt bundt af kabler , der giver alle tilslutninger . Dette letter hurtig fjernelse af bundkortet .
4 .
Skub adgang bakken ud af chassiset omhyggeligt . Fjern skruerne i bundkortet på adgang bakken .
5 .
Fjern den gamle bundkort fra adgang bakken og læg nyt bundkort på bakken . Udskift skruerne i de nye bundkort .
6 .
Skub bakken tilbage i chassiset og tilslut ledningsnettet tilbage på bundkortet . Fastgør skruerne tilbage i chassiset, og drej server tilbage oprejst .
7 .
Sæt komponenter tilbage i , samt tastatur , mus , Ethernet -kabel og strømkabel. Tænd for serveren igen, og lad det boot .


Previous:nothing Next:hvilken slags printere og højttalere gå med en dell ? 

Kommentarer

Code:
change