hvordan man kan fjerne den nederste dække af en Mac G4 hvidbog

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-30

Mac G4 hvidbog-kendt som Apple iBook med G4 processor-var en populær bærbar på grund af sin lave pris og brugervenlighed . Opgradering af disse computere , dog er en smule vanskelig på grund af den begrænsede adgang til de interne komponenter . At få fat i RAM , harddisk , processor eller andre interne komponenter , skal bunddækslet fjernes fra computeren , hvilket er en moderat vanskelig proces at udføre

Du skal bruge: .
kvartal
Push -pin .
# 00 Phillips skruetrækker .
Spudger .
T8 Torx driver .
Lille skruetrækker .


1 .
Flip den bærbare computer, over , så bunden peger op mod dig . Sæt mønten i slidsede grå slot ved siden af batteriet og sno mønt , så batteriet springer ud af bakken . Træk batteriet ud af bunden af den bærbare computer , og fjern derefter alle gummi fanerne i bunden af iBook med push pin .
2 .
Fjern Phillips-skruer , som Der blev under gummi fanerne ved hjælp af Phillips-hoved skruetrækker . Brug spudger at trække sig ud af metal ringe omkring gummi faner . Fjern de synlige skruer , der er monteret i et trekantet mønster over batteriet vha. T8 Torx-hoved driveren .
3 .
Fjern de to Phillips-skruer inde i batterirummet ved hjælp af Phillips skruetrækker . Skub den tynde område af bunden af iBook i nærheden af batteriet ind mod midten af batterirummet at frigøre den fra tilfældet. Find den slot i midten af batterirummet, og indsæt en skruetrækker i sprækken . Forsigtigt lirke tilbage klippet til fri centrum af sagen fra batterirummet .
4 .
Arbejde spudger rundt om iBook , stikker hovedet mellem det grå område af iBook og den hvide bagside, indtil hele bunden er fjernet fra computeren .


Previous:nothing Next:DIY ATX 

Kommentarer

Code:
change