hvordan man kan kopiere fra en parabol DVR til en bærbar computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-27

Indholdet er lagret på en parabol nettet DVR er designet til at blive set på et fjernsyn . At kopiere en video, der gemmes på harddisken til en bærbar computer , er en analog konverter adapter nødvendig . Den analoge konverter adapter processer videoen fra parabol DVR og forvandler det til en digital fil , at den bærbare computers operativsystem kan forstå . Den procedure kræver ikke nogen ekstra software , da det analoge konverter adapter omfatter programmet i købet , samt de få lyd og video kabler, der er også påkrævet.

Du skal bruge:
Analog konverter adapter
. Composite kabel .
Lydkabel .
Installationsdisk .


1 .
Sæt den ene ende af en composite video kabel til composite video output parabol DVR . Sæt den anden ende af det sammensatte kabel i den sammensatte stikket på den analoge konverter adapter ( f. eks Roxio Easy VHS til DVD analog konverter adapter --- se ressourcer til mere info ) .
2 .

Sæt de røde og hvide RCA -stik i den ene ende af en audio- kabel i de røde og hvide RCA audio udgange på bagsiden af parabol DVR . Sæt det røde og hvide RCA -stik i den anden ende af lydkablet i den røde og hvide RCA -stik på analog konverter adapter .
3 .
Sæt den medfølgende installations disk i slot af den bærbare computer , hvis der ikke er disk slot , skubbe diskskuffen , skal du placere disken på bakken , og luk skuffen . Vent på ikonet for disken vises på skrivebordet. Dobbeltklik på ikonet for disken for at åbne sit vindue .
4 .
Dobbeltklik på installationsprogrammet inde i vinduet for at starte installationen . Følg anvisningerne for at afslutte installationen . Højreklik på disken ikonet og vælg " Eject " fra pop-op-menuen . Fjern disken fra disken slot eller skubbe diskskuffen , skal du fjerne disken og lukke skuffen . Genstart den bærbare computer .
5 .
Sæt USB-stikket på den analoge konverter adapteren i en USB-port på den bærbare computer. Vælg den analog konverter adapter program fra sub-menu , der popper op efter at have klikket på " Start " > " Alle Programmer ".
6 .
Navn videoen , der skal kopieres fra parabol DVR til den bærbare computer 's harddisk i "Navn " tekstfeltet øverst på programmets skærm . Klik på knappen "Næste" .
7 .
Vælg " Composite " fra listen over " Video " valg på den nye skærm . Klik på knappen "Næste" . Vælg " Stereo " eller " Venstre /Højre " fra listen over " Audio " valg på den nye skærm . Klik på knappen "Næste" .
8 .
Tænd parabol DVR med sin fjernbetjening . Vælg " DVR " knappen på fjernbetjeningen. Vælg den video, du vil kopiere fra listen over præsenterede valg. Tryk på "Vælg " knappen på fjernbetjeningen for at starte videoen afspilles.
9 .
Tryk på " Record " -knappen på analog konverter adapter programmets skærm . Tryk på "Stop " knappen , når videoen er færdig med at spille . Klik på knappen "Næste" . Vælg " Desktop " fra " Locations " drop -down menuen i det vindue, der vises . Klik på "Gem " knappen nederst i vinduet .
10 .
Vent som en kopi statuslinje vises på analog konverter adapter programmets skærm og fylder ind fra venstre til højre . Afslut programmet , når kopien statuslinjen har fyldt helt i. Afslut programmet. Drej parabol DVR off . Afbryd kablerne fra parabol DVR og analog konverter adapter . Fjern analog konverter adapter USB- stik fra den bærbare USB-port .

gode råd og advarsler


  • Videoopløsning fra et Composite kabel vil ikke være så høj som fra et digitalt kabel som et HDMI-kabel .


  • Previous:nothing Next:tigerdirect oplysninger     

    Kommentarer

    Code:
    change