hvordan man kan opgradere en bundkort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-28

Et bundkort er et andet navn for et bundkort i en computer . Det er bestyrelsen , der er fuld eller kredsløb og forbinder alle dele af computeren sammen . På grund af vigtigheden hovedbestyrelsen spiller i et edb- system , opgradering kan give din computer mere magt og flere muligheder . Den ulempe er imidlertid, at man er nødt til at afbryde alt for at erstatte bestyrelsen-det er påtrængende i alle aspekter af din computer . Det kan gøres relativt let i forhold til andre mekaniske opgaver , men vil tage nogle knowhow og tålmodighed .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. Hukommelse .
CPU .


1 .
Power computeren ned , og afmonter alle ledninger.
2 .
Åbn computerens kabinet ved at skrue tilfælde dør fra bagsiden af sagen . I nogle tilfælde kan du nødt til at trykke på en knap , knapper eller en udgivelse for at fjerne døren .
3 .
Skru blæser og køleprofil fra på toppen af CPU . Afbryd de små strømkablet fra ventilatoren , der forbinder til bundkortet . Fjern kølepladen og blæseren . Løft den lille metalstangen , som kan holde CPU på plads . Løft CPU ud .
4 .
Skub side stikkene på RAM og løft RAM -moduler ud af bundkortet RAM slots .
5 .

Skru nogen kort fra bagsiden af kabinettet . Fjern kortene og afbryde alle kablerne er tilsluttet bundkortet , herunder el og datakabler . Skru bundkort fra tilfældet, og træk den ud .
6 .
Sæt den nye bundkort på plads og skru det i. Læs hovedbestyrelsen manual til maker sikre, at alle dine nuværende hardware vil passe ind i og arbejde med de nye bundkort . Udskift hardware, der ikke længere vil arbejde med den nye bestyrelse .
7 .
Slut alle kablerne til hovedbestyrelsen . Du skal muligvis til at se på diagrammer i manualen for at afgøre, hvor nogle kabler hen. Dette gælder især for sagen kablerne .
8 .
Sæt CPU i CPU'en slot og matche op CPU pins med processoren og slot . Der er kun én rigtig måde at indsætte det . Skru kølelegeme og blæser på toppen af CPU og tilslutte blæseren 's strømkablet til bundkortet .
9 .
Sæt hukommelsen, i hukommelsen slots og tilslutte alle kortene , og skru dem på plads . Henlægge sagen , og sæt computeren i og tænde for den . Ændring af bundkort vil ofte kræve, at du skal geninstallere operativsystemet. Sæt et operativsystem cd'en i drevet og derefter genstarte computeren og geninstallere Windows , hvis nødvendigt . Hvis du ikke behøver at geninstallere Windows , vil du i det mindste nødt til at sætte disken og gå til de chauffører , når Windows beder for dem .


Previous:nothing Next:Kan jeg tilføje hukommelse til en Presario f572us ? 

Kommentarer

Code:
change