hvordan man kan rense en HP LaserJet 1300

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-15

Den LaserJet 1300 er en del af 1150 og 1300 serien af printere fremstillet af Hewlett-Packard . Det sort-hvid laserprinter er designet til at producere dokumenter i høj kvalitet , og hvis du bemærker , at kvaliteten er faldende, kan det være tid til at rense hele enheden . Rengøring af printeren skal forbedre den samlede sprødhed og nøjagtigheden af dine udskrifter

Du skal bruge: .
Fnugfri klude
Skruetrækker .


1 .
Tag din HP LaserJet 1300 fra strømkilden , før du begynder rengøringen . Lad printeren køle helt af, før du fortsætter.
2 .
Fugt en klud med vand, og sørg for det er ikke drypper . Tør ned, så hele ydersiden af din HP LaserJet 1300 med kluden .
3 .
Åben din HP LaserJet 1300 . Fjern blækpatronen . Dette vil gøre dig i stand til at rense blækpatronen området.
4 .
Brug en tør fnugfri klud til at rengøre indersiden af blækpatronen området. Rør ikke ved den sorte svamp overførselsrullen . Ren støv eller rester du kan se i medierne stien området .
5 .
Fjern opsamlingsvalsen at rense den. Rullen vil have styr på hver side , som du kan skubbe væk , så du kan rotere valsen , og fjern det .
6 .
Fugt din fnugfri klud med vand og bruge det til krat rest fra opsamlingsvalsen . Må ikke placere den tilbage inde i din HP LaserJet 1300 , indtil det er helt tørt . Udskift tonerkassetten efter udskiftning af opsamlingsvalsen og luk printerdækslet .
7 .
Fjern printerens separator at rense den . Tag HP LaserJet 1300 papirbakker . Inside, vil du se den blå printerens separator . Indsæt en flad skruetrækker ind i stikket og skub det under printerens separator . Du kan derefter dreje skruetrækker til at løsne tapperne holder separatoren på plads . Tryk ned på den fjederbelastede base og fjerne separatoren på samme tid.
8 .
Brug en ren , fugtig fnugfri klud til at skrubbe af printerens separator . Placer separatoren tilbage i papirbakkerne , når den er helt tør . Indlæse papirbakkerne tilbage i din HP LaserJet 1300 .
9 .
Sæt printeren tilbage til sin strømkilde , når genmontering er færdig .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding bror scannere 

Kommentarer

Code:
change