hvordan man kan reparere en computer stik

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-10

Bærbare computere har to primære kilder til magt . En kilde er batteriet , og den anden er AC /DC -adapter , der sættes i stikkontakten og computeren . Batteriet kan holde computeren kørende i et par timer , men i sidste ende computeren bliver nødt til at trække strøm gennem ledningen . Hvis strømmen stikket bliver afbrudt inde i computeren , vil effekten ikke køre til computeren . Efter et par timer og nogle basale værktøjer , kan du reparere strømstikket selv

Du skal bruge: .
Glue
Stjerneskruetrækker .
Laptop .
Plastikkrus .


1 .
Flip den bærbare computer igen og fjerne alle skruer fra bunden af kabinettet med en skruetrækker . Placer skruerne i plastikkrus til opbevaring .
2 .
Fjern de skruer, der holder harddisken boliger med en skruetrækker . Træk harddisken huset .
3 .
Skub batteriet ud igen fra bunden af den bærbare computer . Skub låsen til siden og skub batteriet ud . Opbevar det på et sikkert sted til senere .
4 .
Frigør bærbare computer skærmen og forsigtigt løfte den op væk fra resten af computeren . Det er ikke nødvendigt at frakoble ledningerne . Indstil skærmen til siden af computeren .
5 .
Sæt spidsen af en flad skruetrækker ind i hakket på højre side af computeren , lidt over tastaturet . Forsigtigt skubbe ned på håndtaget for at løfte tastaturet bezel . Fjern den og sæt den til side . Skru skruer, der fastgør tastaturet og løft den ud . Læg tastaturet nedad og træk båndet sætter det til bundkortet .
6 .
Find strømstikket på ydersiden af computeren, og følg den indtil du når frem til metal brik i slutningen , der sættes i bundkortet .
7 .
Løft metal slutningen af stikket og sæt det tilbage på bundkortet . Lim den tilbage på plads og hold den i 60 sekunder, så limen obligationerne korrekt .
8 .
Saml den bærbare computer i modsat rækkefølge fra, hvordan du tog det fra hinanden . Sæt skruerne i alle relevante steder . Sæt adapteren i computeren og stikkontakten . Test at det virker korrekt .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer Sony Vaio skrivebordet bundkort 

Kommentarer

Code:
change