hvordan man kan reparere en dell 9300 inspiron skærm

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-04

Åbning af LCD- skærmen på en bærbar computer , såsom en Dell 9000- serien laptop , med henblik på at løse problemer med forbindelsen er ikke en beslutning, der skal gøres let . Du ønsker at sørge for skærmen i sig selv er så beskadiget, at du ikke længere kan bruge computeren effektivt . Men hvis du beslutter at reparere skærmen, du behøver ikke at betale en masse penge for at have en tech gøre det for dig . Du kan afslutte processen i mindre end en time
1
Sluk dit Dell og fjern strømkabel . Afbryd batteriet fra sin havn i bunden af computeren .
2 .
Brug dine fingre eller spidsen af din skruetrækker til at fjerne de puder dækker skruerne sidder på plastic rammen omkring LCD- skærmen .
3 .
Fjern skruerne fra rammen og sæt dem til side .
4 .
Brug dine hænder til at lirke rammen ud af skærmen ved siderne og hjørnerne . Den rektangulære inverter board vil nu blive udsat direkte under skærmen .
5 .
Kontroller kabler , der forbinder i begge ender af inverteren . Hvis de er løse tag dem fra deres havne , og sæt dem tilbage i , og sørg for de er sikre . Hvis dette ikke løser din skærm problemet videre til næste trin .
6 .
Vip skærmen selv lidt væk fra bagsiden af computeren, og den tykke skærm kablet vil være synlige forbundet til bagsiden af skærmen .
7 .
Check skærmen kablet til at sikre, at det er sikkert i sin havn . Hvis det er løs afmontere det og sætte det ind igen, og sørg for det er sikkert . Vende skridt til skærm montering .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lukke låget på en bærbar computer og stadig køre fjernovervågning 

Kommentarer

Code:
change